Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο διοικητής της Star Alliance μετακομίζει στη Βιέννη την 1η Νοεμβρίου

Ο διοικητής της Star Alliance μετακομίζει στη Βιέννη την 1η Νοεμβρίου

Jaan AlbrechtΤο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Deutsche Lufthansa AG πρότεινε στο Εποπτικό Συμβούλιο της Austrian Airlines AG το διορισμό του στη θέση του νέου Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του αυστριακού αερομεταφορέα.
Μαζί με τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Dr. Peter Malanik και Dr. Andreas Bierwirth, ο Jaan Albrecht θα συνεχίσει τις προσπάθειες τόσο της επανατοποθέτησης της Austrian Airlines σε μια ισχυρή, ανταγωνιστική και επικερδή θέση όσο και της βιώσιμης και επιτυχούς ένταξής της εντός του Lufthansa Airline Group.

Ο Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Lufthansa, κος Christoph Franz είναι απόλυτα ικανοποιημένος που απέκτησε τις υπηρεσίες ενός καταξιωμένου και έμπειρου στο χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας στελέχους: «Η εμπειρία, η δικτύωσή του και η άριστη τεχνογνωσία του όσον αφορά τον χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας αποτελούν τα ιδανικά εφόδιά του για να υπερνικήσει τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Austrian Airlines. Με τον Jaan Albrecht ενισχύουμε την ομάδα του Εκτελεστικού Συμβουλίου με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος, που ταυτόχρονα διαθέτει εμβριθή τεχνογνωσία στα  Ενοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης».
Ο Jaan Albrecht διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance Services GmbH για 10 χρόνια. Σε αυτό τον τομέα, έπαιξε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διεύρυνση της ηγετικής θέσης της Star Alliance στο παγκόσμιο ανταγωνισμό της εναέριας κυκλοφορίας. Η συμμαχία, με τα 27 μέλη της, προσφέρει στους επιβάτες ενιαίες υπηρεσίες και διαδικασίες εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας σε ένα παγκόσμιο αεροπορικό δίκτυο.

Ο Jaan Albrecht ξεκίνησε την καριέρα του στην αεροπορική βιομηχανία ως πιλότος των Mexicana Airlines το 1973, πριν αναλάβει διάφορες διοικητικές θέσεις στον μεξικάνικο αερομεταφορέα το 1990. Για τη θυγατρική εταιρία Cintra, αρχικά διετέλεσε διευθυντής της AeroPeru και εν συνεχεία, Διευθύνων Σύμβουλος της Aeromexpress, αερομεταφορέα εμπορευμάτων.
Είναι κάτοχος πτυχίου Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου του Μεξικού και μιλά άπταιστα ισπανικά, αγγλικά και γερμανικά. Οι παππούδες του κατάγονταν από την Αυστρία και είχε διπλή ιθαγένεια, γερμανική και μεξικάνικη. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Η θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Austrian Airlines έμεινε κενή κατόπιν άρνησης του Thierry Antinori να αναλάβει εκείνος το αξίωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.