Αρχική Πολιτισμός Νέο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μαραθώνα

Νέο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μαραθώνα

Νέο Πολιτιστικό Κέντρο στο ΜαραθώναΜέσα στα επόμενα χρόνια, ο δήμος Μαραθώνα αναμένεται να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό Κέντρο στο χώρο της Αφετηρίας που θα εντάσσεται αισθητικά και λειτουργικά στο υφιστάμενο περιβάλλον. Ένα ιδιαίτερης αισθητικής αρχιτεκτονικής κτήριο που αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, με συνολικό εμβαδόν 1.997 τετρ. μέτρων και βιοκλιματικό.

Στόχος της δημιουργίας του Κέντρου είναι η πολιτιστική πλαισίωση και η τουριστική αξιοποίηση της Μαραθώνιας διαδρομής, με δεδομένο τη διεθνή άνθηση των μαραθωνίων δρόμων ανά την υφήλιο και η ανάδειξη του ιστορικού δήμου ως μητρόπολη του αθλήματος.

Με την οικοδομική άδεια ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου που εκδόθηκε στις 27 Ιουλίου -ύστερα από αίτηση του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου- έγινε ουσιαστικά το πρώτο ουσιαστικό βήμα ώστε ο Μαραθώνας να αποκτήσει την ιδιόκτητη στέγη που αξίζει η ιστορία του.

 Στον τεράστιο αυτό χώρο, αναμένεται να στεγαστούν και υπηρεσίες του δήμου που άπτονται πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.