Home Αεροπορικά Νέα Νέα πτήση της KLM Άμστερνταμ – Ρίο Ντε Τζανεϊρο

Νέα πτήση της KLM Άμστερνταμ – Ρίο Ντε Τζανεϊρο

KLMΜετά από 12 χρόνια απουσίας, η KLM Royal Airlines θα επανασυνδέσει το Άμστερνταμ με το Ρίο ντε Τζανεϊρο από τη 1η Νοεμβρίου 2011. Το Ρίο ντε Τζανεϊρο θα είναι ο 70ος υπερατλαντικός προορισμός».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Peter Hartman της KLM δήλωσε: «Με το Ρίο ντε Τζανεϊρο που είναι ο 9ος προορισμός της KLM στη Λατινική Αμερική, ενισχύουμε τη θέση μας σε αυτή την έντονα αναπτυσσόμενη περιοχή. Η Λατινική Αμερική είναι πολύ σημαντική για το εκτεταμένο δίκτυο της Air France-KLM. Επειδή η Βραζιλία βιώνει μία πολύ ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, η ένταξη του Ρίο στο δίκτυο της KLM είναι προς όφελος τόσο των επιβατών μας όσο των επιχειρηματιών μας. Οι ξένες επενδύσεις στην περιοχή αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, τροφοδοτούμενες από την αυξανόμενη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου “.

Επίσης το Ρίο είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους ευρωπαίους τουρίστες κυρίως λόγω των περίφημων δημοφιλων παραλιών του όπως το Copacabana και το Ipanema. Η Βραζιλία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Ρίο το 2016.

Η KLM θα προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Galeao Antonio Carlos Jobim του Ρίο Ντε Τζανεϊρο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.
Η πτήση της KLM KL705 θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 10.40 το πρωί με άφιξη στο Βραζιλία το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 19.30. Η πτήση της επιστροφής KL706 θα αναχωρεί από το Ρίο Ντε Τζανεϊρο Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 21.40, με άφιξη στο Άμστερνταμ την επόμενη ημέρα στις 11.55.

 Οι πτήσεις θα εξυπηρετούνται με ένα Boeing 777-200ER εξοπλισμένο με 318 θέσεις: 35 στην World Business Class και 283 στην Οικονομική Θέση.
Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version