Αρχική Airlines News Νέα Γραμμή Εδιμβούργο – Αθήνα από την easyJet

Νέα Γραμμή Εδιμβούργο – Αθήνα από την easyJet

Νέα Γραμμή Εδιμβούργο - Αθήνα από την easyJetΗ easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, εγκαινίασε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 τη νέα απευθείας πτήση της προς Εδιμβούργο από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας. Η πτήση πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα σε ετήσια βάση και είναι η μόνη απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την πρωτεύουσα της Σκωτίας.  
Η easyJet συνδέει την Ελλάδα με 5 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο Gatwick, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο, Λίβερπουλ και Μπρίστολ), ενώ πραγματοποιεί ετησίως περισσότερες  από  5.500 πτήσεις προς 10 Ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Χανιά) συνδέοντάς τα με μεγάλους ευρωπαϊκούς προορισμούς στο δίκτυό της, εξασφαλίζοντας πάντοτε στους επιβάτες την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών easyJet.
Ο  Στέφανος Βακιρτζής Regional Manager Operations της easyJet δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάσαμε τη σύνδεση της Αθήνας με την πόλη του Εδιμβούργου, την επονομαζόμενη «Αθήνα του Βορρά». Με τη νέα γραμμή της από/προς την Αθήνα, την έβδομη σε δωδεκάμηνη βάση, η easyJet επιβεβαιώνει το  ενδιαφέρον της  για την Ελληνική αγορά,  ιδιαίτερα για αυτήν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Με τη σταθερά αυξανόμενη δραστηριότητά της σε 10 Ελληνικούς προορισμούς και με την επιβεβαιωμένη αύξηση του αριθμού επιβατών της  κατά 9%  για το  2011*, η εταιρία εντατικοποιεί τις προσπάθειές της, στοχεύοντας στη διεύρυνση του προγράμματος πτήσεων της θερινής περιόδου 2012, ενώ παράλληλα διερευνά και τη δυνατότητα δρομολόγησης πρόσθετων χειμερινών πτήσεων το χειμώνα 2012/13, σε ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων η  Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.
Τέλος, διαπιστώνουμε με ευχαρίστηση, ότι οι διάφοροι Τουριστικοί και περιφερειακοί παράγοντες, δείχνουν να αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την αδιαφιλονίκητη δύναμη της  easyJet,  η οποία παραμένει σταθερός υποστηρικτής του Ελληνικού Τουρισμού από δωδεκαετίας και πλέον».
Εισιτήρια διατίθενται στο  HYPERLINK “http://www.easyjet.com” www.easyjet.com από € 41.99 (για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.