Αρχική Αεροπορικά Νέα Be Smart – Be winner από τη Lufthansa και τη SWISS!!

Be Smart – Be winner από τη Lufthansa και τη SWISS!!

Τα μέλη του lufthansaexperts.com συλλέγουν πόντους eXperts plus και κερδίζουν ένα Smart Fortwo Coupe!
Πλούσια δώρα μέσα από ένα διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τις εταιρίες Lufthansa και SWISS και  είναι μέλη του προγράμματος lufthansaexperts.com. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσουν eXperts plus πόντους με κρατήσεις  στις εταιρείες αυτές.

Ο μεγάλος διαγωνισμός ‘Be Smart  – Be winner’  θα αναπτυχθεί σε 3 στάδια, καθένα από τα οποία θα ολοκληρώνεται κληρώνοντας πλούσια δώρα, όπως GPS και Car audiο, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα Smart Fortwo Coupe. Η συμμετοχή κάθε ταξιδιωτικού πράκτορα πραγματοποιείται αυτόματα σε κάθε κλήρωση, εφόσον έχουν συγκεντρωθεί οι eXperts plus πόντοι του, που απαιτούνται.

Ο διαγωνισμός έχει αρχίσει και θα διαρκέσει έως 31.03.2012 και διενεργείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ένα ειδικά σχεδιασμένο microsite το www.besmart-lh-lx.gr ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τον διαγωνισμό.

Επιπλέον οι πόντοι του διαγωνισμού ισχύουν κανονικά και για την εξαργύρωση με δωροεπιταγές στο τρέχον πρόγραμμα eXperts plus και το όφελος είναι διπλό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφτείτε το lufthansaexperts.com και www.besmart-lh-lx.gr  ή να καλείτε στο τμήμα υποστήριξης πωλήσεων, τηλ. 210-6175210, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή και με email στο ath.lh-info@dlh.de.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.