Home Αεροπορικά Νέα Δυνατότητα αναζήτησης πτήσεων από τη Google

Δυνατότητα αναζήτησης πτήσεων από τη Google

Δυνατότητα αναζήτησης πτήσεων από τη GoogleΗ Google σιγά – σιγά παρουσιάζει την δυνατότητα ο χρήστης να αναζήτα πτήσεις, ανταγωνιζόμενη τους γίγαντες σε αυτό το είδος.

Αυτή η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ, και πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Η υπηρεσία αυτή ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο όταν η Google εξαγόρασε την ITA, την μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού για αναζήτησης αεροπορικών δρομολογίων.

Στις ΗΠΑ όταν ο χρήστης κάνει αναζήτηση για πληροφορίες πτήσεων στην Google, ένα link εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της σελίδας.
Επίσης κάθε χρήστης, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται μπορεί να κάνει αναζήτηση πτήσεων στην διεύθυνση http://google.com/flights

Προς το παρόν η υπηρεσία της Google προσφέρει πληροφορίες για πτήσεις μετ’ επιστροφή. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση με βάση την τιμή, την διάρκεια πτήσης, την ημερομηνία αναχώρησης, το προορισμό και τον αριθμό ανταποκρίσεων – και στη συνέχεια τους κατευθύνει στα websites των αεροπορικών εταιριών.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version