Αρχική Επικαιρότητα Απίθανες δραστηριότητες για παιδιά το Σαββατοκύριακο

Απίθανες δραστηριότητες για παιδιά το Σαββατοκύριακο

Πολιτιστικό πάρκο-δραστηριότητες για παιδιά“Μια αγκαλιά σταφύλια… για το Σεπτέμβρη τον τρυγητή!”

Αυτό το Σαββατοκύριακο τρυγάμε!
Ο Σεπτέμβρης τελειώνει τα σχολεία άνοιξαν, μα ακόμα υπάρχει διάθεση και χρόνος για να περάσετε μαζί με τα παιδιά σας, ξεχωριστά & δημιουργικά Σαββατοκύριακα.

Παιδιά ηλικίας από 3 έως 15 ετών έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις ξεχωριστές αυτές Δράσεις, οι οποίες διοργανώνονται από τον Μη Κερδοσκοπικό Φορέα Προστασίας και Ανάδειξης Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Αγαθών “ΤΟ ΑΛΛΟΤΙΝΟ” σε συνεργασία με το “Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας” , που βρίσκεται εντός του “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ”, και είναι φτιαγμένο σαν ένα μικρό γραφικό χωριουδάκι.
Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε μια διαφορετική περιπέτεια  κάθε Σαββατοκύριακο!
Η απασχόληση διαρκεί 1 ώρα και η έναρξη των δραστηριοτήτων γίνεται με την άφιξη των παιδιών, οποιαδήποτε στιγμή από τις 11.00 π.μ. έως και τις 14.00 μ.μ.

 Κάθε Σαββατοκύριακο οι δραστηριότητες διαφέρουν!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη, κάθε ωριαία απασχόληση περιλαμβάνει τις επόμενες ενότητες δράσεων που στοιχίζουν όλες μαζί μόλις 5€

Συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνονται Δράσεις που σχετίζονται με την ζωή στο χωριό και την φύση, την συντήρηση σπάνιων μουσειακών εκθεμάτων, περιβαλλοντικές δραστηριότητες, εξερευνήσεις, και πολλά πολλά ακόμη!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25  Σεπτέμβρη στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, για να ζήσουμε απίθανες και μοναδικές στιγμές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.