Αρχική Αεροπορικά Νέα Αεροπλάνο των Turkish Airlines ξέφυγε από τον διάδρομο στην Ινδία

Αεροπλάνο των Turkish Airlines ξέφυγε από τον διάδρομο στην Ινδία

Turkish airlinesΑεροπλάνο της Turkish Airlines που μετέφερε 104 επιβάτες ξέφυγε από τον διάδρομο στο αεροδρόμιο του Mumbai, την Παρασκευή, το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μια εβδομάδα, αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι ορισμένα Ινδικά αεροδρόμια είναι υπερβολικά κορεσμένα.
Η εναέρια κυκλοφορία στην Ινδία βρίσκεται σε άνοδο ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία, προσελκύοντας επιχειρήσεις και οι 1,2 δισεκατομμύρια κάτοικοί της όλο και περισσότερο ταξιδεύουν. Νέα αεροδρόμια έχουν κατασκευαστεί σε διάφορες πόλεις, όμως αυτό της πόλης  Mumbai είναι υπερφορτωμένο.

Ο κύριος διάδρομος στο Mumbai – την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ινδίας – παρέμεινε κλειστός μέχρι αργά την Παρασκευή, καθώς οι αρχές προσπαθούσαν να απομακρύνουν το αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος, Airbus A340 των Turkish Airlines έχασε τον έλεγχο λίγο μετά την προσγείωση σε μια πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί σε επιβάτες και πλήρωμα .

Εκπρώσοπος της αεροπορικής εταιρίας είπε το περιστατικό συνέβη λόγω της υπερβολικής βροχόπτωσης, ενώ οι τοπικές αρχές και η αεροπορική εταιρία διερευνούν τα αίτια του συμβάντος.

Είναι το δεύτερο ατύχημα μέσα στην ίδια εβδομάδα. Τη Δευτέρα, ένα αεροπλάνο της Gulf Air ξέφυγε από το διάδρομο στο αεροδρόμιο Kerala Kochi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.