Αρχική Organizations Ο κ. Salih Cene εξελέγει Director της εκτελεστικής επιτροπής του Skal International

Ο κ. Salih Cene εξελέγει Director της εκτελεστικής επιτροπής του Skal International

salih cene skal International president“Πιστεύω ότι το Skal International πρέπει να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και τις αλλαγές στον τουρισμό, τόνισε ο νέος Director της εκτελεστικής επιτροπής του Skal International κ. Salih Cene στην ομιλία του. Συμφωνώ ότι το Skal θα πρέπει να είναι μια αξιόπιστη φωνή, ένα αξιόπιστο συμβουλευτικό όργανο, στην τουριστική βιομηχανία και ειδικότερα στη διαμόρφωση και δημιουργία κανόνων λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων (responsible tourism). Γι αυτό θα πρέπει να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος του τουρισμού, τι σημαίνει Skal “.

Το σημαντικότερο στοιχείο που διαφοροποιεί το Skal International από τις άλλες οργανώσεις είναι το συνενόνει όλους τους τομείς της Ταξειδιωτικής και Τουριστικής Βιομηχανίας.
Όχι μόνο η παρουσία του στις πέντε ηπείρους και σε περισσότερες από 90 χώρες, αλλά και το ευρύ φάσμα των κατηγοριών των μελών του, κάτι που κανένας άλλος οργανισμός στον τουρισμό δεν έχει κάτω από την ίδια στέγη (τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι,  εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, ξεναγοί, τουριστικός τύπος και πολλοί άλλοι).

Με αυτή την ευρεία εκπροσώπηση που διαθέτει, θα πρέπει το Skal να είναι ένα αξιόπιστο συμβουλευτικό όργανο στον τουρισμό παγκοσμίως.

Το Skal είναι ο Οργανισμός που έχει ως αποστολή τη διαμόρφωση
– Του «Κώδικα Δεοντολογίας» στην Τουριστική Βιομηχανία, καθώς και
– Τους κανόνες και τις αρχές στους διαφόρους τομείς της Τουριστικής βιομηχανίας (π.χ. πρότυπα για τις συμβάσεις και τους κανόνες λειτουργίας μεταξύ Ταξιδιωτικών Γραφείων, ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιρειών, κλπ.)
Εκτός των παραπάνω, το Skal μπορεί επίσης να γίνει ο διαιτητής σε εθνικό και διεθνές επίπεδο των διαφορών στην Τουριστική Βιομηχανία.

Ο κ. Salih Cene, εξελέγει χθες, 20, Σεπτεμβρίου, Director της εκτελεστικής επιτροπής του Skal International, στο Διεθνές Συνέδριο του Skal, το οποίο πραγματοποιείται στο Turku της Φιλανδίας, 18 με 23 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Salih Cene, γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη το 1950. Ξεκίνησε τη καριέρα του το 1969, ως receptionist στην εταιρία Tusan and Hilton Hotels Groups στη Τουρκία. Με έξοδα της εταιρίας μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στο Westminster Technical College.

Το 1978 επιστρέφει στη Τουρκία, ως Γενικός Διευθυντής του Τusan/Manavgat Hotel, με θέσεις στο ενεργητικό του ως General Manager, General Co-ordinator and General Director, σε ξενοδοχεία, κυρίως στην Αττάλια της Τουρκίας, το 1990 ίδρυσε ην εταιρία  Elite Hotels and Consultancy, brokering hotel rentals, ενώ από το 1996 ορίσθηκε Γενικός Δ/ντής του Sun Zeynep hotel και μετα του Otium hotel chain . Από το 2006 έχει επιστρέψει ως σύμβουλος.

Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη και μέλος διεθνών οργανισμών όπως Professional Hotel Managers Association,  Institute of Hospitality.

Ο κ. Salih στα 32 χρόνια που συμμετέχει στο Skal σε διάφορες θέσεις, έχει παρευρεθεί σε 20 Διεθνή Συνέδρια του Skal και σε 10 ISC mid-year συμβούλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.