Αρχική Φορείς Ηλεκτρονικός κατάλογος προμηθευτών από τα ΕΤΑ

Ηλεκτρονικός κατάλογος προμηθευτών από τα ΕΤΑ

Ελληνικά Τουριστικά ΑκίνηταΤα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ Α.Ε.) δημιούργησαν τον ηλεκτρονικό κατάλογο  e-katalogos.etasa.gr για προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της και  καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, ώστε στη συνέχεια να τους καλεί να συμμετάσχουν σε διαδικασίες διαγωνισμών για την υλοποίηση έργων και δράσεων που χρηματοδοτούνται από κοινοτικούς ή / και εθνικούς ή / και ιδίους πόρους.
Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση της ΕΤΑ που εφαρμόζεται στο πλαίσιο της δημοσιότητας και της διαφάνειας.

Ο e-katalogos διασφαλίζει:
δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς πρόσβασης μέσω διαδικτύου με σημαντική μείωση της γραφειοκρατίας.
ευκολία & οικονομία για τις επιχειρήσεις με τη δραστική μείωση διοικητικών εμποδίων.
απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών.
δημοσιότητα και διαφάνεια.
στατιστική παρακολούθηση των δραστηριοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την εγγραφή τους στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο, σύμφωνα με τους όρους της αναλυτικής πρόσκλησης και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτήν (το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στον διαδικτυακό τόπο  HYPERLINK “https://e-katalogos.etasa.gr/” https://e-katalogos.etasa.gr/).

Για την ηλεκτρονική υποβολή, κάθε προμηθευτής – πάροχος υπηρεσιών μπορεί να επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο  HYPERLINK “https://e-katalogos.etasa.gr/” https://e-katalogos.etasa.gr/ του προγράμματος, όπου θα λάβει αναλυτική ενημέρωση και οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης και της στη συνέχεια έγκρισης εγγραφής στον Κατάλογο.

Ο Κατάλογος των δυνητικών προμηθευτών / παρόχων υπηρεσιών θα ισχύει μέχρι την 31/12/2013.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος του Καταλόγου, με εξαίρεση τους τελευταίους πέντε (5) μήνες της εν λόγω περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.