Αρχική Airlines News Αυξάνεται ο αριθμός ιδιωτικών αεροσκαφών που προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου

Αυξάνεται ο αριθμός ιδιωτικών αεροσκαφών που προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου

Αυξάνεται ο αριθμός ιδιωτικών αεροσκαφών που προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου Με τη συμβολή της Αερολέσχης Μεσολογγίου, για τη διάδοση της αεροπορικής ιδέας, αυξάνεται διαρκώς, ο αριθμός επισκεψιμότητας ιδιωτικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου αφού οι δυνατότητες που παρέχει, το καθιστούν ικανό να φιλοξενήσει στο χώρο του ένα αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ιδιωτικών αεροσκαφών παρέχοντάς τους, τις πιο βασικές υπηρεσίες.

Το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι η περιοχή γύρω του ενδείκνυται για την εκπαίδευση νέων χειριστών. Έτσι τις καθημερινές, θα δείτε αεροσκάφη που έρχονται στην περιοχή μας για εκπαιδευτικούς λόγους.

Οι προσγειώσεις ιδιωτικών αεροσκαφών συμβάλουν ενεργά και στην αύξηση του τουρισμού, καθώς τα Σαββατοκύριακα 4-5 αεροσκάφη, θα προσγειωθούν για να παραμείνουν τα πληρώματά τους στην πόλη, είτε για διανυκτέρευση, είτε για μια απλή ημερήσια εκδρομή.
Επίσης, το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, με την επικοινωνιακή πολιτική της τοπικής αερολέσχης, κατάφερε να γίνει γνωστό και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να δέχεται και αεροσκάφη ξένων χωρών, που «προσγειώνονται» στο Μεσολόγγι, για να γνωρίσουν την ιστορική πόλη και να περάσουν κάποιες μέρες των διακοπών τους στον τόπο αυτό.

Πέραν όμως των αεροσκαφών, δεν είναι και λίγοι οι αερομοντελιστές που έρχονται κυρίως από την Πάτρα, το Αίγιο και τη Ναύπακτο και εξυπηρετούνται στους χώρους του αεροδρομίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.