Αρχική Αεροπορικά Νέα Nέα εφαρμογή Farefinder APP για εύρεση ναύλων μέσω iphone

Nέα εφαρμογή Farefinder APP για εύρεση ναύλων μέσω iphone

Nέα εφαρμογή Farefinder APP για εύρεση ναύλων μέσω iphoneΣε συνέχεια της πρόσφατης έναρξης της εφαρμογής Navigator iPhone, το δίκτυο της Star Alliance γίνεται τώρα η πρώτη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών η οποία παρουσιάζει μία εύκολη και απλή στη χρήση εφαρμογή για την εύρεση ναύλων μέσω κινητού.

Ο Christopher Korenke, ο Αντιπρόεδρος Εμπορικού στη Star Alliance δήλωσε: «Με το Star Alliance FareFinder ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των πελατών μας για μία εφαρμογή μέσω κινητού. η οποία θα τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στους ναύλους των εταιρειών-μελών μας. Μαζί με την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή Star Alliance Navigator iPhone η νέα αυτή εφαρμογή μάς θέτει στην κορυφή όσον αφορά την πρόσβαση, μέσω κινητού, σημαντικών ταξιδιωτικών πληροφοριών της συμμαχίας μας για τους πελάτες μας».

Χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή FareFinder, οι πελάτες μας μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν ναύλους είτε απλής μετάβασης είτε μετάβασης με επιστροφή για πτήσεις ανάμεσα σε δύο αεροδρόμια του δικτύου της Star Alliance. Η εφαρμογή επιτρέπει στον πελάτη επιπλέον κριτήρια αναζήτησης, όπως τον αριθμό των επιβατών, τις ώρες άφιξης και αναχώρησης, τον τύπο της θέσης, τον αριθμό των στάσεων, αεροδρόμια μεταφοράς και σημεία πώλησης,. Η εφαρμογή επίσης προβάλλει την διαθεσιμότητα έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν αεροπορική εταιρεία ή αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες θα επιθυμούσαν να ταξιδέψουν. Καθοδηγούμενοι από την εφαρμογή Farefinder οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή της ιστοσελίδας της κατάλληλης αεροπορικής εταιρείας.

Η εφαρμογή Farefinder της Star Alliance δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την ITA Software. Ο David Peller,  Γενικός Διευθυντής του EMEA/India της ITA, δήλωσε: «Η επιλογή μας από τη Star Alliance για το έργο αυτό υπογραμμίζει το γεγονός ότι είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές για καινοτόμες λύσεις στην βιομηχανία ταξιδίων. Χαιρόμαστε που η τεχνολογία αυτή μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί από την Star Alliance έτσι ώστε να εμπλουτίσει την παγκόσμια ταξιδιωτική εμπειρία με την Συμμαχία».
Η εφαρμογή FareFinder είναι διαθέσιμη για δωρεάν download στα αγγλικά στο www.staralliance.com ή σε καταστήματα εφαρμογών της Apple. Επιπλέον εκδόσεις οι οποίες  θα τρέχουν σε άλλα λειτουργικά συστήματα  θα εκδοθούν στο εγγύς μέλλον. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.