Αρχική Αεροπορικά Νέα H Lufthansa εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη lounge στον κόσμο

H Lufthansa εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη lounge στον κόσμο

Lufthansa opens its largest lounge worldwideΟι κάτοχοι καρτών Senator του προγράμματος Miles & More του ομίλου της Lufthansa, θα έχουν πλέον την ευκαιρία να χαλαρώσουν με στιλ στη μεγαλύτερη αίθουσα αναμονής αεροδρομίου της Lufthansa. Στο χώρο αναχωρήσεων του Terminal 1 του διεθνούς αερολιμένα της Φρανκφούρτης, οι κάτοχοι καρτών Senator– το 2ο υψηλότερο status στη Lufthansa για επιβάτες που συγκεντρώνουν 100.000 status μίλια ετησίως- μπορούν να απολαμβάνουν μια σύγχρονη αίθουσα ευεξίας με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν δέκα ντους και δύο δωμάτια spa.

Άλλη μια πλήρως καινούρια προσθήκη στη Senator Lounge είναι το City Lights Bar, του οποίου η ονομασία – που σχηματίζεται με γράμματα ύψους ενός μέτρου – σχηματίζει ένα διαχωριστικό του χώρου. Οι επιβάτες με κάρτα επιβίβασης Πρώτης Θέσης για αυθημερόν αναχώρηση και οι κάτοχοι καρτών HON Circle είναι επίσης ευπρόσδεκτοι στη νέα Senator Lounge στη Φρανκφούρτη, ως εναλλακτική πρόταση πέραν της πρόσβασης στις αίθουσες αναμονής Πρώτης Θέσης ή στο αποκλειστικό Terminal Πρώτης Θέσης στον κόμβο της Lufthansa.

Στο κέντρο της αίθουσας αναμονής βρίσκεται ένα αίθριο, που επιτρέπει στο φυσικό φώς να πλημμυρίζει το χώρο μέσα από μια γυάλινη πρόσοψη 130 τ.μ. Το αίθριο περιβάλλεται από αναρίθμητες εγκαταστάσεις, όπως έναν πολύ ελκυστικό χώρο ευεξίας, όπου οι κάτοχοι καρτών Senator της Lufthansa μπορούν να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν υπηρεσίες μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος και άλλες υπηρεσίες ομορφιάς.

Ένα ακόμη εντελώς καινούριο στοιχείο στο χώρο αναμονής είναι το City Lights Bar, που σχεδιάστηκε σε συντονισμό με τις Lufthansa Senators. Το bar διαθέτει μοναδικά φωτιστικά εφέ που δημιουργούνται με 30.000 φωτοδιόδους. Ένας μπάρμαν παρευρίσκεται για να εκπληρώνει τις επιθυμίες των πελατών για την παρασκευή ποτών ή κλασικών κοκτέιλ. Ολόκληρη η αίθουσα αναμονής καταλαμβάνει επιφάνεια 1.800 τ.μ. και μπορεί να υποδεχθεί περισσότερους από 300 πελάτες. Πέραν των χώρων άνεσης, των μπιστρό και των θέσεων εργασίας, υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή, μεγάλης χωρητικότητας αίθουσα χαλάρωσης με δερμάτινα κρεβάτια, καθώς και χώρος καπνιστών. Άνετες καρέκλες καλούν τους επιβάτες να καθίσουν αναπαυτικά και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα προς τον αεροδιάδρομο. Ως συνήθως, υπάρχει μεγάλη συλλογή από εφημερίδες και περιοδικά, ενώ τα τελευταία τηλεοπτικά νέα προβάλλονται σε οθόνες σε όλο το χώρο της lounge.

Η Lufthansa διαθέτει 60 αίθουσες αναμονής σε όλο τον κόσμο, με συνολική επιφάνεια άνω των 28.000 τ.μ.

Εφεξής, δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλες τις αίθουσες αναμονής της Lufthansa ανά την υφήλιο

Από 1η Ιουλίου 2011, οι πελάτες σε όλες τις αίθουσες αναμονής της Lufthansa θα έχουν δωρεάν, ασύρματο ευρυζωνικό ίντερνετ, ώστε πλέον θα μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο μέσω του προσωπικού τους φορητού υπολογιστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.