Αρχική Φεστιβάλ 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

6o Diethnes Mousiko Festival ΕginasΦέτος, το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011, προτείνει Αυγουστιάτικη πανσέληνο, στο ναό της Αφαίας, με «Μπαρόκ Εσπερινούς», μια γοητευτική πρόταση.

Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας με τις ιδιαίτερες επιλογές του, και με το σταθερά χαμηλό εισιτήριό του, δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους φιλόμουσους επισκέπτες και κατοίκους να απολαύσουν μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας σε τέσσερις χώρους μαγευτικούς: στην παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχεία Ράχη και για πρώτη φορά φέτος στο ναό της Αφαίας και στο Μουσείο Καπράλου.

Τίτλος του 6ου Φεστιβάλ είναι: «Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς» (στίχος του Νίκου Γκάτσου) αφού έχει γίνει προσπάθεια στις περισσότερες συναυλίες να υπάρχει η ανθρώπινη φωνή: το τραγούδι.

Περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές βραδιές όπως: Βραδιά με  Μουσική Μπαρόκ, Βραδιά με Λήντερ του Σούμαν,  Βραδιές με Μουσική Δωματίου, Βραδιά Γκάτσου, Βραδιά με Αμερικάνικες Μπαλάντες κ.α. Λιγότερες φέτος οι διεθνείς μετακλήσεις αλλά επιστρέφουν εξαιρετικοί διεθνείς ερμηνευτές (Λίλυ Μάισκυ, Αλίσα Μαργκούλις,  κ.α.), όπως και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με ένα επιλεγμένο πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.