Αρχική Αεροπορικά Νέα Ξεκίνησαν οι κοινές πτήσεις Cyprus Airways – Virgin

Ξεκίνησαν οι κοινές πτήσεις Cyprus Airways – Virgin

Cyprus Airways  virgin atlantic

 

 

 

Από τις 12 Αυγούστου τέθηκε οριστικά σε εφαρμογή η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Virgin Atlantic. Ηδη ξεκίνησαν με επιτυχία οι πρώτες πωλήσεις εισιτηρίων προς Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Λος Άντζελες και αντιστρόφως προς τη Λάρνακα.

Με βάση τη συμφωνία οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν ένα εισιτήριο που με αφετηρία το Αεροδρόμιο της Λάρνακας εύκολα συνδέονται με τέσσερις προορισμούς της Virgin Atlantic στις Ηνωμένες Πολιτείες, στους οποίους φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Η συμφωνία δίνει το δικαίωμα στις Κυπριακές Αερογραμμές να θέτουν το δικό τους κωδικό στις πτήσεις της Virgin Atlantic, οι οποίες πραγματοποιούνται από το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, προς Βοστόνη, Λος Ατζελες και τα Αεροδρόμια Τζον Κεννεντι (JFK) της Νέας Υόρκης και Newark, ενώ η Virgin Atlantic χρησιμοποιεί τον κωδικό των Κυπριακών Αερογραμμών μεταξύ Αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου και Λάρνακας.

Η συμφωνία κοινού κωδικού προσφέρει νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες και των δύο εταιρειών και επιτρέπει ένα απλοποιημένο διαδικαστικά ταξίδι σε αυτούς τους προορισμούς με τους επιβάτες να απολαμβάνουν την άνεση ενός και μόνο ελέγχου εδάφους και ζυγίσματος αποσκευών, είτε το ταξίδι ξεκινά από την Κύπρο, είτε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.