Home Τουρισμός Από τις αρχές Αυγούστου η DANUBE WINGS πετάει στα Κύθηρα από την...

Από τις αρχές Αυγούστου η DANUBE WINGS πετάει στα Κύθηρα από την Ιταλία

first flight from Italy to KythiraΤην Τρίτη 02 Αυγούστου  2011 στις 16.30’ προσγειώθηκε στα Κύθηρα το αεροσκάφος τύπου ATR72  της αεροπορικής εταιρίας DANUBE WINGS στην πρώτη πτήση CHARTER που φθάνει στο νησί μας από την χώρα της Ιταλίας.
Το ταξιδιωτικό γραφείο drakakis tours σε συνεργασία με το ιταλικό γραφείο MY SUN & SEA (κατόπιν επαφής που έγινε σε τουριστική έκθεση που συμμετείχε ο Δήμος Κυθήρων με ίδια έξοδά του τον Νοέμβριο του 2010) μελέτησαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την πτήση αυτή που θα συνεχιστεί ως τις 30 Αυγούστου  2011.
Στο νησί αφίχθησαν 22 άτομα που διαμένουν σε καταλύματα της  Αγίας Πελαγίας, της Πλατειάς Άμμου και του Καψαλίου, αλλά  φυσικά θα επισκεφθούν τις ομορφιές όλου του νησιού με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και με οργανωμένες εκδρομές.
Ευχαριστούμε τα καταλύματα Evi Studios, Pelagia Beach, Akrotiri Apartments & Cengo rooms για την συνεργασία και ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή να αποδώσει, να καθιερωθεί και να επεκταθεί χρονικά την επόμενη τουριστική χρονιά.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version