Αρχική Επικαιρότητα Ο ΔΗΩ στον BIOLMIEL Mar del Plata 2011

Ο ΔΗΩ στον BIOLMIEL Mar del Plata 2011

Celestyal Cruises

BiolmelΟ ΔΗΩ λαμβάνει μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Biolmiel με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.
Ο 4ος διαγωνισμός BIOLMIEL Mar del Plata 2011 για την επιλογή των καλύτερων βιολογικών μελιών (γευσιγνωσία και ποιότητα) από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στη πόλη Mar de Plata της Αργεντινής, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου.
Ο διαγωνισμός Biolmiel  διοργανώνεται από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Mar del Plata, το Ινστιτούτο Ποιότητας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αργεντινής και από την ICEA (Φορέας Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων της Ιταλίας), σε συνεργασία με την CRA (Ερευνητική μονάδα για την παραγωγή μελιού) και την C.I.Bi (Ιταλική κοινοπραξία για τα βιολογικά προϊόντα) και αφορά βιολογικό συσκευασμένο μέλι, με ετικέτα.
Τα δείγματα θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα σε συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία και από εκεί στην Αργεντινή.
Η αποστολή από μέρους σας των δειγμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.
Για τη συμμετοχή των παραγωγών είναι απαραίτητη η αποστολή τεσσάρων (4) συσκευασιών μελιού το λιγότερο 250gr το κάθε ένα, σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα καθώς και την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη.
Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και στον ιταλικό διαγωνισμό Biolmiel οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Καλάμπρια της Ιταλίας, το Δεκέμβριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.