Home Επικαιρότητα “Να είσαι ή να μην είσαι DMC” του Τάσου Πάππα

“Να είσαι ή να μην είσαι DMC” του Τάσου Πάππα

To be or not to be a DMCΗ διατριβή του Τάσου Πάππα,  “To be or not to be a DMC” για την πιστοποίηση του CITE (Certified Incentive travel Executive), έχει μεταφραστεί τώρα και στα Ελληνικά με τίτλο  «Να είσαι ή να μην είσαι DMC» και είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). O Τάσος Παππάς ήταν Πρόεδρος του Site Greek Chapter 2007-2010 και διατέλεσε πρόεδρος του διεθνούς Site το 2000.

Η  πιστοποίηση CITE του Site Global (Society of Incentive & Travel Professionals) είναι ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους παγκοσμίως στην κύκλο των Συνεδρίων και των Ταξιδιών Κινήτρων, και οι επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει αυτήν την πιστοποίηση δεν ξεπερνούν παγκοσμίως τους 60.  Το περιεχόμενο του βιβλίου «Να είσαι ή να μην είσαι DMC», έχει σκοπό να βελτιώσει την γνώση για τις εταιρίες DMC και να βοηθήσει τους νέους DMC στην επαγγελματική τους πορεία.

Αυτή η διατριβή είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο πρακτικό εγχειρίδιο για το προσωπικό κάθε εταιρίας που δραστηριοποιείτε στον χώρο των εταιρικών ταξιδιών και τη διαχείριση προορισμού, γιατί αναλύει τις καθημερινές συνθήκες εργασίας με συγκεκριμένα παραδείγματα και πρακτικές. Εξετάζει τις διαδικασίες μίας DMC και προτείνει μεθόδους και σωστές δράσεις για κάθε περίσταση. Οι κύριες ενότητες που εξετάζονται και αναλύονται στις 146 σελίδες, μεταξύ άλλων είναι :
Προετοιμασία μιας DMC
Προβολή των υπηρεσιών
Διαχείριση αιτημάτων
Προετοιμασία προσφορών
Σχεδιασμός Προγράμματος
Πραγματοποίηση Ταξιδιού/Προγράμματος
Πληθώρα υποδειγμάτων, εγγράφων, προσφορών, συμβολαίων κ.λ.π.

Αυτή τη μοναδική εκπαιδευτική διατριβή μπορείτε να την αποκτήσετε σήμερα μονό με 40€ (+ΦΠΑ).
Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο «on line» από την ιστοσελίδα www.tpconsultancy.tassopappas.com η από τον σύνδεσμο
https://sites.google.com/site/tassopappasconsultancy/tp-consultancy/to-be-or-not-to-be-a-dmc

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τάσο Παππά στο κινητό  6974 738885 η στην διεύθυνση    tassopappas@tassopappas.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.