Αρχική Airlines News Weekendair: Ταξιδέψτε στη business class της Olympic Air με 111 ευρώ

Weekendair: Ταξιδέψτε στη business class της Olympic Air με 111 ευρώ

Olympic AirΑυτό το καλοκαίρι, η Olympic Air δίνει την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει Business Class με προνομιακές τιμές στους Weekendair προορισμούς του εσωτερικού. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας στους οποίους ισχύει ο χαμηλός ναύλος του προγράμματος Weekendair (για τη business class) είναι: Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Κάιρο και Τίρανα (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 850 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 83 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 64 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος για business class θέση ξεκινά από τα 130 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 111 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:

Αθήνα – Κάιρο

από €83

Κάιρο – Αθήνα

από €64

Αθήνα – Τίρανα

από €85

Τίρανα – Αθήνα

από €66

Προορισμοί εσωτερικού (business class):

Αθήνα – Χανιά

από €130

Χανιά – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Ηράκλειο

από €130

Ηράκλειο – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Ρόδος

από €130

Ρόδος – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Θεσσαλονίκη

από €130

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

από €111

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.