Αρχική Ξενοδοχεία O κύριος Detlef Winter ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

O κύριος Detlef Winter ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

athens ledra marriottΟ κ. Winter είναι από τη Γερμανία και έχει περισσότερο από τριάντα χρόνια εμπειρίας στο ξενοδοχειακό κλάδο.  Η εκτεταμένη και εντυπωσιακή του καριέρα περιλαμβάνει κορυφαία ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η πλούσια ξενοδοχειακή εμπειρία του κυρίου Winter θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία του νέου του ρόλου ως Γενικού Διευθυντή.
Προτεραιότητα του θα είναι να φροντίσει το σύνολο της λειτουργίας του Athens Ledra Marriott, ένα από τα πιο πολυσύχναστα ξενοδοχεία στην Αθήνα, με στόχο να αναβαθμίσει το ξενοδοχείο σε όλους τους τομείς. Στα πλαίσια των καθηκόντων του δίνει μεγάλη σημασία στην επίλυση κάθε ζητήματος που συμβαίνει εντός και εκτός Ξενοδοχείου καθώς και στο να γνωρίζει τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών του. Ο κύριος Winter όχι μόνο σκοπεύει να διατηρήσει την εξαιρετική φήμη του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες αλλά και να βελτιώσει τον δείκτη ικανοποίησης τους στοχεύοντας στην περιφερειακή αγορά και σε επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.