Αρχική Airlines News Η Qatar Airways βραβεύτηκε ως “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” από τα...

Η Qatar Airways βραβεύτηκε ως “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” από τα Skytrax World Airline Awards 2011

Η Qatar Airways βραβεύτηκε ως “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”  στην ετήσια τελετή Skytrax World Airline Awards 2011 για την υπεροχή του εναέριου προϊόντος της και τις εξαιρετικές λειτουργικές υπηρεσίες της.

Με αυτό το σημαντικό βραβείο, η Qatar Airways ανέβηκε στο βάθρο της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα σε περισσότερες από 200 διεθνείς αεροπορικές εταιρίες, από την τρίτη θέση που κατείχε πέρσι – δίνοντας περισσότερη έμφαση στην ηγετική θέση παγκοσμίως που ήδη κατέχει.

Η Qatar Airways διέπρεψε μέσα από σοβαρό ανταγωνισμό ανάμεσα σε 4 εταιρίες της ίδιας κατηγορίας από την Ασιατική Ήπειρο.

Τα βραβεία απονέμονται από το επιβατικό κοινό που αποτελεί τον πιο σημαντικό κριτή. Περισσότεροι από 18 εκατομμύρια επιβάτες ανά τον κόσμο συμπεριλήφθηκαν στην ετήσια έρευνα της Skytrax.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Qatar Airways Akbar Al Baker παρέλαβε το βραβείο, καθώς επίσης δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις κατά την διάρκεια τελετής σήμερα στο Paris Air Show που πραγματοποιήθηκε στο Le Bourget, κοντά στο Παρίσι.

Η Qatar Airways μία από τις ελάχιστες εταιρίες σήμερα, που κατέχει την διάκριση πέντε αστέρων από την Skytrax για την ποιότητα των υπηρεσιών της, βραβεύτηκε επίσης ως “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στη Μέση Ανατολή” για έκτη συνεχή χρονιά ισχυροποιώντας την υπεροχή της σε μια περιοχή που λειτουργούν παγκοσμίου φήμης αεροπορικές εταιρίες.

Η εταιρία επίσης τιμήθηκε για το Premium Terminal που βρίσκεται στον αεροπορικό της κόμβο την Ντόχα ως “Καλύτερό Σαλόνι για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης”  υπηρεσία που παρέχει η Qatar Airways αποκλειστικά για τους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης.  Το βραβείο αυτό ισχυροποιεί την θέση του Premium Terminal ως υπηρεσία παγκοσμίου πολυτέλειας που επιτρέπει την μέγιστη εξυπηρέτηση και χαλάρωση στους επιβάτες της εταιρίας πριν την αναχώρησή τους.
Το βραβείο αυτό κατατάσσει το Premium Terminal ως καλύτερο στον κόσμο ανάμεσα στους τρείς καλύτερους αεροσταθμούς από την Skytrax, τον παγκόσμιο ανεξάρτητο φορέα ποιοτικής έρευνας αεροπορικών εταιριών.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Qatar Airways Akbar Al Baker αναφέρθηκε στα βραβεία αυτά ως σημαντικό κατόρθωμα που τιμούν διαφορετικές υπηρεσίες και που συμπεριλαμβάνουν το προϊόν της εν πτήσει, τις υπηρεσίες πληρώματος καμπίνας, και την περιβαλλοντική πρωτοβουλία της καθώς και το σύνολο των υπηρεσιών της στον αέρα και στο έδαφος.

“Από τότε που ανέλαβα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways το 1997 την περίοδο της επανίδρυσής της, ο στόχος μου ήταν απλός – η Qatar Airways να φτάσει στην κορυφή της αεροπορικής βιομηχανίας” δήλωσε.

“Σήμερα είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την Qatar Airways και είναι τιμή μου να παραλαμβάνω αυτό το σημαντικό βραβείο, εκ μέρους του προσωπικού της εταιρίας και της χώρας μου, για την Qatar Airways που βραβεύτηκε ως Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς.

“Στην Qatar Airways πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο σε οτιδήποτε κάνουμε. Το γεγονός ότι πλέον θεωρείται καλύτερη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως είναι μεγαλειώδες επίτευγμα και  αποτελεί κορυφαίο γεγονός στην ιστορία της Qatar Airways.”

Ο κος Al Baker προσέθεσε: “Είναι ιδιαίτερη ικανοποίηση η αναγνώριση ως “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς,που επιβραβεύει την προσπάθεια και σκληρή δουλειά των υπαλλήλων μας που ολοένα στοχεύουν στην ικανοποίηση των προσδοκιών των επιβατών μας.

“Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την θετική ανταπόκρισή τους, αφοσίωση και προτίμηση στο προϊόν μας. Αποτελεί κίνητρο για όλους εμάς στην Qatar Airways και θα προτρέψει όλο το προσωπικό μας να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την παροχή υπηρεσιών πέντε αστέρων και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για τα οποία πλέον φημιζόμαστε παγκοσμίως.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax Edward Plaisted ανέφερε ότι η Qatar Airways συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τον κλάδο με τον υψηλό πήχη που βάζει στις υπηρεσίες της.

“Τα Βραβεία Skytrax World Airline Awards είναι γνωστά ως ‘Η επιλογή του επιβάτη’, επισημαίνοντας το γεγονός ότι η Qatar Airways ικανοποιεί τους σκληρότερους κριτικούς – όσους την χρησιμοποιούν.

“Κατά την διάρκεια των λιγοστών χρόνων λειτουργίας της, η Qatar Airways έχει επιδείξει υπεροχή σε όλες τις λειτουργικές υπηρεσίες της και έχει ανεβάσει την θέση της στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης υπό την δυναμική ηγεσία του κου Akbar Al Baker που ήταν πρωτοφανή” συμπλήρωσε ο κος Plaisted.
 
Πάνω από 18 εκατομμύρια επιβατών από 100 διαφορετικές εθνικότητες έλαβαν μέρος στην 10μηνη έρευνα. Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο ως τα μοναδικά που διεξάγονται από ανεξάρτητο φορέα έρευνας επιβατών και ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της υπεροχής στην αεροπορική βιομηχανία.

Μέχρι το έτος 2013 η Qatar Airways σκοπεύει να λειτουργεί πάνω από 120 προορισμούς σε όλο τον κόσμο με έναν στόλο που θα αποτελείτε από περισσότερα από 120 υπερσύγχρονα αεροσκάφη. Η Qatar Airways αυτή την στιγμή επιχειρεί με 98 αεροσκάφη σε περισσότερους από 100 προορισμούς μέσα στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια και Νότια Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.