Αρχική Αεροπορικά Νέα Τα παιδιά Πετούν, Mένουν και Παίζουν μόνο με 1 Ευρώ

Τα παιδιά Πετούν, Mένουν και Παίζουν μόνο με 1 Ευρώ

Etihad Airways.Η Etihad Airways, παρέχει μία εκπληκτικής αξίας προσφορά σε οικογένειες, για ταξίδια κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο, να διαμείνουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και να απολαύσουν τα συναρπαστικά αξιοθέατα του Άμπου Ντάμπι με μόνο €1*, συν τους κυβερνητικούς φόρους. Η ειδική προσφορά ισχύει για ταξίδια προς το Άμπου Ντάμπι με τη θέση Coral Economy της Etihad, από οποιονδήποτε από τους 65 παγκόσμιους προορισμούς που εξυπηρετεί προς το παρόν η εταιρεία.
Η προσφορά ισχύει από τώρα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2011, οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδια προς το Άμπου Ντάμπι μεταξύ 1 και 25 Αυγούστου 2011. Για κάθε δύο εισιτήρια ενηλίκων, δύο παιδιά μέχρι 12 ετών θα επωφεληθούν από τα ακόλουθα:
Εισιτήρια στη θέση Coral Economy της Etihad Airways με €1, συν τους κυβερνητικούς φόρους. Οι ναύλοι καυσίμων επίσης δεν θα ισχύσουν για τα παιδικά/βρεφικά εισιτήρια.
Δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
Δωρεάν γεύματα στο ξενοδοχείο που διαμένουν
Ελεύθερη πρόσβαση σε επιλεγμένα τουριστικά αξιοθέατα
Τα διαθέσιμα ξενοδοχεία για δωρεάν διαμονή είναι το Yas Hotel, το Shangri-La, το Radisson Blu το Yas Island, το Khalidiya Palace Rayhaan, το Park Rotana, το Fairmont Bab Al Bahr, το Beach Rotana και το Yas Island Rotana. Στις οικογένειες με δύο παιδιά θα διατίθεται ένα δεύτερο δωμάτιο και στις οικογένειες με ένα παιδί θα διατίθεται ένα επιπλέον κρεβάτι στο ίδιο δωμάτιο.
Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν από μία σειρά δραστηριοτήτων και περιηγήσεων συμπεριλαμβανομένου του Ferrari World Abu Dhabi, του Desert Safari, της Falcon Experience, των Golf Yas Links, του City Tour και του Big Bus Abu Dhabi.
Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad, δήλωσε: «Η έδρα μας το Άμπου Ντάμπι- και όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-  είναι ένας παγκόσμιας κλάσης προορισμός ιδανικός για οικογένειες και παιδιά. Η Etihad έχει ως στόχο να παρέχει μια εκπληκτικής αξίας προσφορά στις οικογένειες που ταξιδεύουν, ειδικά κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς καλοκαιρινής ταξιδιωτικής περιόδου, κάνοντας τα θαύματα του Άμπου Ντάμπι και προσιτά και προσβάσιμα.

Η ταξιδιωτική περίοδος για την οποία ισχύει η προσφορά συμπίπτει με το Ραμαζάνι, το οποίο αυτή τη χρονιά τυχαίνει μεταξύ 1ης και 30 Αυγούστου. Το Ραμαζάνι είναι ο ένατος μήνας του Ισλαμικού ημερολογίου, μία περίοδος νηστείας και αυτοπειθαρχίας για τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι απέχουν από το φαγητό και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετά τη δύση του ηλίου το Άμπου Ντάμπι ζωντανεύει με μουσική και ενθουσιασμό. Οικογένειες και φίλοι μαζεύονται για το ημερήσιο γεύμα λήξης της νηστείας γνωστό ως «Ιφτάρ», με μαγειρικές απολαύσεις ειδικές για την περίσταση και πολλά εστιατόρια και τοπικές επιχειρήσεις παρατείνουν τις απογευματινές ώρες λειτουργίας τους για να φιλοξενήσουν τη βραδινή έξοδο.

Για την αγορά του πακέτου «Πετάω, Διαμένω και Παίζω», οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση στο Etihad.com, μέσω του ταξιδιωτικού πρακτορείου ή τα τοπικά κέντρα εξυπηρέτησης.

*Το παιδικό εισιτήριο προς τα ΗΑΕ ποικίλει ανάλογα με το σημείο πώλησης: £1 για το Ηνωμένο Βασίλειο, CHF 1 για την Ελβετία, AU$1 για την Αυστραλία, CAD$1 για τον Καναδά και €1 για την Ευρώπη. Η τιμή του US$ 1 καλύπτει όλες τις υπόλοιπες αγορές.

Όροι και προϋποθέσεις: Η προσφορά δεν ισχύει για πτήσεις κοινού κωδικού ή για διασυνδεδεμένους εταίρους. Τα εισιτήρια υπόκεινται στη διαθεσιμότητα θέσεων. Κυβερνητικοί φόροι ισχύουν για τα παιδικά/βρεφικά εισιτήρια. Για την επιστροφή χρημάτων/αλλαγή εισιτηρίου ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τα υπόλοιπα εισιτήρια. Η προσφορά δεν ισχύει για εισιτήριο απλής μετάβασης εισιτήριο, εισιτήρια ασυνόδευτων ανηλίκων,  εισιτήρια εξαργύρωσης μιλίων από το πρόγραμμα Etihad Guest, γκρουπ των 9 ατόμων και πάνω ή ο συνδυασμός με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Για να δείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις επισκεφθείτε το Etihad.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.