Αρχική Companies Η Al Tayyar ανανεώνει την συνεργασία της με την Travelport

Η Al Tayyar ανανεώνει την συνεργασία της με την Travelport

TravelportΗ Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Al Tayyar Travel, τον μεγαλύτερο και γνωστότερο ταξιδιωτικό και τουριστικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας.

Στο πλαίσιο της νέας, πολυετούς συμφωνίας η Travelport, που διαχειρίζεται την πλατφόρμα Galileo, θα παρέχει συστήματα και υπηρεσίες ταξιδιωτικών κρατήσεων σε όλα τα ιδιόκτητα ταξιδιωτικά γραφεία της Al Tayyar στη Σαουδική Αραβία, καθώς και στα συνεργαζόμενα γραφεία του ομίλου στο Κουβέιτ, την Υεμένη, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο όμιλος Al Tayyar διαθέτει συνολικά 330 καταστήματα πωλήσεων.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει την μακρά συνεργασία μεταξύ Al Tayyar και Travelport, η οποία ξεκίνησε το 1981 και ενισχύεται σταθερά από τότε που η Travelport άρχισε να δραστηριοποιείται άμεσα στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, το 2009. Οι δύο εταιρείες αναπτύχθηκαν παράλληλα, καθώς η Al Tayyar επέκτεινε το ευρύ δίκτυό της σε όλο τον κόσμο.

«Η συμφωνία αυτή αντανακλά την εμπιστοσύνη και την αξία που έχει για εμάς το σύστημα GDS Galileo, αλλά και η Travelport ως οργανισμός», δήλωσε ο Dr. nasser bin Aqeel Altayyar, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Al Tayyar Travel. «Μας παρέχει αξεπέραστες υπηρεσίες και υποστήριξη, γι αυτό και προσβλέπουμε στην περαιτέρω παγίωση της συνεργασίας μας μέσα από την εφαρμογή των τελευταίων καινοτομιών της Travelport εντός και εκτός συνόρων».

«Η συνεχιζόμενη συνεργασία μας με την Al Tayyar Travel αποτελεί σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης στην Travelport και όχι μόνο υπογραμμίζει την ικανοποίηση της αγοράς για τα προϊόντα μας, αλλά καταδεικνύει την πίστη της στην ικανότητά μας να παρέχουμε τεχνολογία και λύσεις που είναι απαραίτητες για τις μελλοντικές ανάγκες ενός τόσο σημαντικού ταξιδιωτικού ομίλου», συμπλήρωσε ο
Kurt Ekert, chief commercial officer της Travelport.
Με έδρα στο Ριάντ, η Al Tayyar Travel είναι ένας από τους καλύτερα δομημένους ταξιδιωτικούς ομίλους στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Η μητρική της εταιρεία, η Al Tayyar Group, έχει συμφέροντα σε πολλούς κλάδους όπως ο τουρισμός, οι μεταφορές, οι ασφάλειες και τα ναυτιλιακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.