Αρχική Airlines News Tαξιδέψτε Weekendair στο εξωτερικό από 51 ευρώ

Tαξιδέψτε Weekendair στο εξωτερικό από 51 ευρώ

Olympic_Air_LogoΤους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air.
H προσφορά, μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα, αφορά προορισμούς του εξωτερικού της Olympic Air: Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Κάιρo, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια και Τίρανα (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά, για 635 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου.
Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 73 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 51 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Άμστερνταμ
από €79
Άμστερνταμ – Αθήνα
από €77
Αθήνα – Βελιγράδι 
από €83
Βελιγράδι – Αθήνα
από €62
Αθήνα – Κάιρο 
από €83
Κάιρο – Αθήνα
από €66
Αθήνα -Κωνσταντινούπολη
από €83
Κωνσταντινούπολη – Αθήνα
από €51
Αθήνα – Βουκουρέστι
από €79
Βουκουρέστι – Αθήνα 
από €69
Αθήνα – Σόφια
από €73
Σόφια – Αθήνα 
από €53
Αθήνα – Τίρανα
από €85
Τίρανα – Αθήνα
από €65

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.