Αρχική Φορείς Eκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού στην περιοχή Αναβύσσου από την ΕΤΑ για δημιουργία...

Eκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού στην περιοχή Αναβύσσου από την ΕΤΑ για δημιουργία καντινών

Alykes Anavissou ParaliaΗ Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ ΑΕ), προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό για την παραχώρηση απλής χρήσης (εκμίσθωση) τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού στην περιοχή Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού.
Το σχετικό τεύχος Προκήρυξης θα διατίθεται από τα κεντρικά γραφεία της ΕΤΑ ΑΕ και από τον δικτυακό της τόπο (www.etasa.gr), από τις 10 Ιουνίου 2011 έως και τις 27 Ιουνίου 2011. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 28  Ιουνίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μ. Καμαριανάκη στο τηλέφωνο 2103339535 και την κα Ελ. Μπακούλα 2103339406.

Άραγε τι θα γίνουν οι καντίνες που ήδη έχει καταλάβει και χρησιμοποιεί ο δήμος και η 3η δίπλα στην καντίνα που έχει επίσης τοποθετηθεί με την απόφαση του δήμου από ιδιώτη??

Σύμφωνα με τον Αττικό Παρατηρητή τοπικό blog της περιοχής “Κύκλοι που ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, μας ενημέρωσαν ότι τα Ε.Τ.Α. σκοπεύουν να εγείρουν οικονομικές αξιώσεις σε βάρος του δήμου Σαρωνικού, για διαφυγόντα κέρδη, σε περίπτωση που ο δήμος δεν αποσύρει τις καντίνες που εγκαταστάθηκαν με την “άδειά” του στις παραλίες της Αναβύσσου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.