Αρχική Cruises 38η Γενική Συνέλευση της MEDCRUISE

38η Γενική Συνέλευση της MEDCRUISE

MedCruise 37th General Assembly in CannesΟ Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ Α.Ε.) φιλοξενεί από την 1η έως την 4η Ιουνίου 2011 τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μεσογειακών Λιμένων (MEDCRUISE ASSOCIATION).
Στις εργασίες της Συνέλευσης, οι οποίες άρχισαν το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου ώρα 09.00 και θα διαρκέσουν με διμερείς συνεργασίες μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.
Οι σύνεδροι, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι των εταιριών της τουριστικής βιομηχανίας, θα ξεναγηθούν στο λιμάνι του Πειραιά και θα επισκεφθούν την Ακρόπολη, το Σούνιο, τον Πόρο και την Ύδρα.
Η διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της MEDCRUISE στην Ελλάδα αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, αφού η προηγούμενη είχε γίνει το 1997 και η χώρα μας σήμερα μετά και την άρση του cabotage δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας.
Με τη συμμετοχή 108 εκπροσώπων Μεσογειακών Λιμένων και διεθνών εταιριών κρουαζιέρας πραγματοποιείται η 38η Γενική Συνέλευση της MEDCRUISE, η οποία αποτελεί το ενιαίο όργανο των χωρών της Μεσογείου για την εξυπηρέτηση της Κρουαζιέρας. Τα λιμάνια που συμμετέχουν προέρχονται από όλες τις χώρες της Μεσογείου, καθώς και από τη Μαύρη Θάλασσα και Ερυθρά Θάλασσα. Από τις εταιρίες κρουαζιέρας δήλωσαν συμμετοχή οι εταιρίες MSC, Royal Caribbean, Louis Group, Holland American Line, Norwegian, V-Spips, Pullmantur κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.