Αρχική Εταιρικά Νέα Φέτος, ανανεώστε την καλοκαιρινή σας διάθεση στα ανανεωμένα Louis Hotels!

Φέτος, ανανεώστε την καλοκαιρινή σας διάθεση στα ανανεωμένα Louis Hotels!

Louis HotelsΜε φρέσκο και ανανεωμένο πρόσωπο υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι η αλυσίδα των Louis Hotels και υπόσχεται αξέχαστες οικογενειακές και ταυτόχρονα προσιτές διακοπές.
Μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών της και με εμπειρία φιλοξενίας 66 χρόνων, η Louis Hotels αποφάσισε να επενδύσει στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των περισσοτέρων ξενοδοχειακών μονάδων της. Το ευρύ πρόγραμμα ανακαινίσεων αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικά σε μία δύσκολη χρονιά εν μέσω οικονομικής κρίσης και αρνητικού κλίματος στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

Πιο συγκεκριμένα το σχέδιο επενδύσεων στην Ελλάδα, περιλάμβανε το ξενοδοχείο lti Louis Grand Hotel στην Κέρκυρα, στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, όπου ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά με ολοκαίνουργια πλέον δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, καθιστώντας το ένα πραγματικά σύγχρονο ξενοδοχείο, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.  Η ίδια συνολική ανανέωση ισχύει και για τα ξενοδοχεία Louis Corcyra Beach και Louis Kerkyra Golf όπου φέτος ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αναβάθμισης τους σε μοντέρνες, λειτουργικές και αισθητικά άρτιες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου. Στο δε τέταρτο ξενοδοχείο στο νησί των Φαιάκων, το Louis Regency Beach, ανανεώθηκαν όλα τα δωμάτια ανεβάζοντας τον πήχη της φιλοξενίας στην Κέρκυρα ακόμα πιο ψηλά.

Επίσης, οι δύο μονάδες στη Ζάκυνθο, το Louis Zante Beach και το Louis Plagos Beach προχώρησαν σε περαιτέρω ανακαινίσεις σε συνέχεια και των περυσινών παρεμβάσεων στους άνετους χώρους τους, ενώ και το Louis Colossos Beach στη Ρόδο ανανεώθηκε εξωτερικά έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ευρώπη.  Στην Κρήτη, στο Louis Creta Princess,  τα δωμάτια επίσης βελτιώθηκαν αισθητικά με στόχο την ανταπόκρισή του ξενοδοχείου στις σύγχρονες απαιτήσεις φιλοξενίας.

Στη δε Κύπρο, ανακαινίστηκαν ολοκληρωτικά τα ξενοδοχεία Louis Ledra Beach και Louis Phaethon Beach όπου στο τελευταίο προστέθηκε και υδροπάρκο  με 6 νεροτσουλήθρες.
Μέλος του Ομίλου Louis, με παρουσία 76χρόνων στον τομέα του τουρισμού, η Louis Hotels διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.