Αρχική Ferry Schedules Βάλτε γραμμή πλεύσης… με οικονομικότερα εισιτήρια!

Βάλτε γραμμή πλεύσης… με οικονομικότερα εισιτήρια!

Eπιβατηγό Οχηματαγωγό ΘεόφιλοςΗ NEL LINES σε συνέχεια της ψήφισης στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και συνεπώς τον καταναλωτή, προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων της.

Η NEL LINES θεωρεί πολύ σημαντική την προσπάθεια για τόνωση της τουριστικής κίνησης και ανάπτυξης της ελληνικής ακτοπλοΐας. Για το λόγο αυτό και παρά την πρωτοφανή οικονομική ύφεση που επικρατεί στη χώρα και ειδικότερα στην ακτοπλοΐα, με την αύξηση των καυσίμων, την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και τον έντονο ανταγωνισμό, στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια με την οποία επωφελείται το επιβατικό κοινό.

Εν όψει της θερινής περιόδου και δεδομένου της ανάγκης για στήριξη του ελληνικού τουρισμού, η NEL LINES με στόλο που αποτελείται από 21 πλοία, προσεγγίζει πάνω από 40 προορισμούς και έχει πάντα στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.