Αρχική General Mειωδοτικός διαγωνισμός για το «Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας»

Mειωδοτικός διαγωνισμός για το «Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας»

Celestyal Cruises

Mειωδοτικός διαγωνισμός για το «Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας»Η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΕΤΑ) προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου «Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας», εκτάσεως 153.611 τ.μ., με σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης διάρκειας πενήντα (50) ετών. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί σε μία φάση προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αξιοποίησής του.
Το ακίνητο είναι παραθαλάσσιο και βρίσκεται σε τοποθεσία εξαιρετικού φυσικού κάλους στις ακτές του Παγασητικού κόλπου, σε απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου.
Η ΕΤΑ επιδιώκει τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με την ανάπτυξη ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών υποδομών, υψηλών προδιαγραφών.
Με το διαγωνισμό που προκηρύσσει η ΕΤΑ απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής και ενώσεις ή κοινοπραξίες νομικών προσώπων ή φυσικών και νομικών προσώπων της αλλοδαπής ή της ημεδαπής.
Οι Ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλλουν Δεσμευτική Προσφορά τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011. Για την πληροφόρηση των Ενδιαφερομένων σχετικά με τους βασικούς όρους του Διαγωνισμού, η σχετική Πρόσκληση Ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 στην ιστοσελίδα της ΕΤΑ www.etasa.gr. Το Τεύχος του Διαγωνισμού θα διατίθεται έναντι αντιτίμου 200€, από την παραπάνω ημερομηνία έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 από τα γραφεία της ΕΤΑ Α.Ε. (οδός Βουλής 7, Αθήνα, 7ος όροφος, Γραφείο 711).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.