Αρχική General H γιορτή της μητέρας στο Άλσος Κηφισιάς

H γιορτή της μητέρας στο Άλσος Κηφισιάς

H γιορτή της μητέρας στο Άλσος ΚηφισιάςΟ Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο της 57ης Ανθοκομικής Έκθεσης με αγάπη για την μητέρα και το παιδί διοργανώνει εκδήλωση – γιορτή, με σκοπό να προσφέρει μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες χαρά και διασκέδαση σε παιδιά και γονείς .
Μέσα στο ανοιξιάτικο και γεμάτο λουλούδια Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», παιδιά ηλικίας 5-12 ετών παίζουν και δημιουργούν μετατρέποντας το σε τόπο παραμυθιού και διασκέδασης.
Θα υπάρχουν κινητικά παιχνίδια, face painting, εργαστήρι κάρτας και ανθοδέσμης, κυνήγι θησαυρού, διελκυστίνδες, παιχνίδι με αλεξίπτωτο, mega zenga, τσουβαλοδρομίες και φουσκωτo τραμπολίνο για άλματα.
Αμέσως μετά τις εκδηλώσεις για την γιορτή της μητέρας, στις 12:00 το μεσημέρι, οι επισκέπτες τους Άλσους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον «Χορό των Λουλουδιών».
Δεκάδες μαθητές των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς με στολές λουλουδιών θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη παρέλαση μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε όλους το μήνυμα της Άνοιξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.