Αρχική Airlines News H Olympic Air σας δίνει περισσότερη Ελλάδα σε μοναδικά χαμηλές τιμές

H Olympic Air σας δίνει περισσότερη Ελλάδα σε μοναδικά χαμηλές τιμές

Olympic_Air_LogoΗ Olympic Air προσφέρει 46.000 θέσεις για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, με τιμές που ξεκινούν από 36 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και από 46 ευρώ για πτήσεις από Αθήνα.
Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air (32 προορισμοί με 152 πτήσεις την ημέρα) και για απευθείας πτήσεις, από ή προς Αθήνα.
Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει από τις 6 Μαΐου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 16 Μαΐου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1η Ιουνίου  έως και 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.olympicair.com ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων  στο τηλέφωνο 801 801 01 01 (από σταθερό τηλέφωνο) και  210 3550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό). Οι τιμές είναι επίσης διαθέσιμες μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.