Αρχική Ναυτιλία Τη μείωση των ναύλων ανακοίνωσαν οι εταιρίες Attica Group (Superfast, Blue Star),...

Τη μείωση των ναύλων ανακοίνωσαν οι εταιρίες Attica Group (Superfast, Blue Star), Hellenic Seaways και Αegean Speed Lines

μειώνονται οι ναύλοιΤη μείωση των ναύλων ανακοίνωσαν οι εταιρίες Attica Group (Superfast, Blue Star), Hellenic Seaways και Αegean Speed Lines, από τη Τετάρτη 1η Ιουνίου, μετά τη ψήφιση της εξαγγελίας για κατάργηση από 1ης Ιουνίου 2011 ορισμένων τελών και κρατήσεων υπέρ τρίτων που επιβάρυναν  το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

«Η Attica Group χαιρετίζει την κίνηση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ακτοπλοΐας, και ανακοινώνει ότι από 01.06.2011 μειώνονται ανάλογα οι ακτοπλοϊκοί ναύλοι του Ομίλου.
Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος Attica μετακυλύει στο ακέραιο το όφελος από τη μείωση των κρατήσεων στον τελικό καταναλωτή, προκειμένου να ενισχυθεί η κίνηση και εν τέλει η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιωτικών μας περιοχών».

H AEGEAN SPEED LINES ανακοίνωσε την μείωση των ναυλολογίων της σε ποσοστό ανάλογο της κατάργησης της κράτησης υπέρ του ΝΑΤ που προχώρησε το ΥΘΥΝΑΛ. Η μείωση αυτή γίνεται σε μια εποχή που οι αγορές βιώνουν μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις και η ακτοπλοΐα ειδικότερα εξακολουθεί να υφίσταται την συνεχή αύξηση του κόστους λειτουργίας των πλοίων της λόγω των καυσίμων οι τιμές των οποίων έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 
H AEGEAN SPEED LINES μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων της, συναισθανόμενη την ανάγκη που υπάρχει να επιβιώσει ο κλάδος και τα νησιά μας, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχει σχεδόν απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ και την απίστευτη αύξηση των καυσίμων την χρονιά του 2010, γεγονός που οδήγησε και την εταιρία μας σε μεγάλες ζημιές, όπως ολόκληρο τον κλάδο της ακτοπλοΐας. Επί πλέον δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κοινωνική μας πολιτική προς τους κατοίκους των νησιών με χορήγηση εκπτώσεων στους μόνιμους κατοίκους, ειδικές τιμές σε επιλεγμένα  δρομολόγια, υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και συνεχείς χορηγίες εκδηλώσεων που γίνονται για την προβολή των νησιών μας.

Η Hellenic Seaways προχώρησε στη μείωση των τιμών των εισιτηρίων της, ύστερα από τη ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων, και Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που εντάσσονται στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας, τόσο για τις επιβατικές όσο και για τις εμπορευματικές μεταφορές.
Η Hellenic Seaways εστιάζοντας πάντα στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άριστης ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών της, αλλά και την ουσιαστική ανάγκη όλων για οικονομικά πιο προσιτές ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προχωρά με τη σειρά της σε μείωση των τιμών στα εισιτήριά της, ισόποση με τις κρατήσεις υπέρ τρίτων που θα μειωθούν, αποδεσμεύοντας τους επιβάτες της από επιπλέον χρεώσεις από την 1η Ιουνίου 2011.
Η Hellenic Seaways υποδέχεται θερμά την πράξη αυτή, καθώς εκτιμά ότι θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στη δύσκολη για την εποχή αγορά της ακτοπλοΐας, ειδικότερα τώρα που η περίοδος με την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση βρίσκεται προ των πυλών.
Η Hellenic Seaways ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από το επιβατικό κοινό, απόλυτα προσηλωμένη στις αξίες που διέπουν κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα, δεσμεύεται να λειτουργεί και να επιχειρεί πάντα με απόλυτο στόχο και προτεραιότητα το σεβασμό στις ανάγκες του επιβατικού κοινού και τις κοινότητες που εξυπηρετούνται από τα πλοία της, προσφέροντας συνεχώς βελτιωμένες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 30 πλοία (συμβατικά και ταχύπλοα), και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.