Αρχική General Μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για την κατάκτηση...

Μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

Panathinaikos-Euroleague BarcelonaΗ πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague στη Βαρκελώνη.

Και τονίζει πως “Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η ελληνική καλαθοσφαίριση και ο ελληνικός αθλητισμός μπορούν να κάνουν θαύματα όταν υπάρχει συλλογική προσπάθεια, συστηματική δουλειά και πραγματική αγάπη για το άθλημα.

Ο ελληνικός αθλητισμός έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες αναδεικνύονται μόνο όταν ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς κανόνες και όταν ο κόσμος που τον στηρίζει, είτε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους είτε από τις εξέδρες, σέβεται αυτούς τους κανόνες και κυρίως τις αρχές και τις αξίες που εκφράζει διαχρονικά το ελληνικό αθλητικό ιδεώδες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.