Αρχική General 5 και 6 Απριλίου πραγματοποιείται τo 11o “Διεθνές Venture Capital & Private...

5 και 6 Απριλίου πραγματοποιείται τo 11o “Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum”

11th international Venture Capital & Private Equity ForumΓια ενδέκατη χρονιά διεξάγεται φέτος το «Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum», η κορυφαία διοργάνωση στον τομέα του Venture Capital. Το Forum συνδιοργανώνεται από την Invest in Greece, την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas.
Το Forum αποτελεί πλέον θεσμό και διακρίνεται για την μοναδικότητά του στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι εργασίες του Forum θα πραγματοποιηθούν 5 και 6 Απριλίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνεδριακό μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.vcforum.gr
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους και δυναμικούς επιχειρηματίες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, να προβάλουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, καθώς και να έρθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενους επενδυτές, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα άντλησης ιδιωτικών κεφαλαίων για την υλοποίηση των επενδυτικών τους προτάσεων.
Η έναρξη των εκδηλώσεων του Forum θα πραγματοποιηθεί από τους κ.κ. Βασίλη Τακά, Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων και Αριστομένη Συγγρό, Εκτελεστικό Πρόεδρο της Invest in Greece, ενώ την πρώτη μέρα των εργασιών του Forum θα τιμήσει με την εισήγησή του ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Το συνεδριακό μέρος του «11ου Διεθνούς Venture Capital & Private Equity Forum» περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν venture capitalists, policy makers και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, σε θεματικά πάνελ ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Φέτος, για πρώτη φορά, στην ημερήσια διάταξη του συνεδρίου περιλαμβάνεται και άνοιγμα στο χώρο του private equity.
Τη δεύτερη μέρα των εργασιών του «11ου Διεθνούς Venture Capital & Private Equity Forum» θα υλοποιηθούν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ εταιρειών venture capital και επιχειρηματιών που κατέθεσαν επενδυτικές προτάσεις. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 16 εταιρείες venture capital και αναμένεται να πραγματοποιήσουν συνολικά περισσότερες από 150 επιχειρηματικές συναντήσεις.
Η διοργάνωση υποστηρίζεται και φέτος από σημαντικούς χορηγούς. Συγκεκριμένα, μεγάλοι χορηγοί είναι οι εταιρείες ATTICA VENTURES και GLOBAL FINANCE, χρυσοί χορηγοί είναι οι εταιρείες AIMS MANAGEMENT και EUROBANK EFG EQUITIES και αργυροί χορηγοί οι εταιρείες PIRAEUS CAPITAL MANAGEMENT και THERMI VENTURES. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,  το naftemporiki.gr και το SBC Channel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.