Αρχική Hotels Διαμαρτύρονται τα ξενοδοχεία για αναπτυξιακό

Διαμαρτύρονται τα ξενοδοχεία για αναπτυξιακό

Απόσπασμα του άρθρου “Άτολμα βήματα σε «στεγνή» αγορά”
του Βαγγέλη Δουράκη στην εφημερίδα Τravelling News Aπρίλιος 2011

Γιώργος Τσακίρης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ΕλλάδοςΑνισότητες  στα ξενοδοχεία λόγω αναπτυξιακού

Τα διστακτικά βήματα και οι μεσοβέζικες λύσεις που δίνονται αποτυπώνονται και στην τουριστική βιομηχανία, όπως προκύπτει και από τις επισημάνσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου που κάνει λόγο «για ανισότητες στην ξενοδοχειακή αγορά μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου».
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης σε επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδη «η πριμοδότηση νέων επενδύσεων στην Αττική και Θεσσαλονίκη, πέρα από το γεγονός του αθέμιτου ανταγωνισμού των ενισχυόμενων επενδύσεων απέναντι στις ήδη υπάρχουσες, λειτουργούσες και ουδέποτε ενισχυθείσες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, θα επιτείνει την παρατηρούμενη πτώση των τιμών και πληροτήτων, εξαιτίας των ειδικών κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία 2 χρόνια, κυρίως στην Αθήνα και που έχουν οδηγήσει τελικώς στο κλείσιμο 10 τουλάχιστον ξενοδοχείων, στο κέντρο της πόλης».

 

Απόσπασμα του άρθρου “Άτολμα βήματα σε «στεγνή» αγορά”
του Βαγγέλη Δουράκη στην εφημερίδα Τravelling News Aπρίλιος 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.