Αρχική Φορείς Στην δέσμευση του για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας χωρίς...

Στην δέσμευση του για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας χωρίς καμία αλλαγή των όρων των συμβάσεων επιμένει ο Πέτρος Τατούλης

Celestyal Cruises

Πέτρος ΤατούληςΤην αντίθεσή του με όσους παράγοντες προσπαθούν να αναζητήσουν ρόλους μεσσιανικού τύπου εκτός των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων τους, όπως αυτές προκύπτουν από του νόμους που καθορίζουν τις εξουσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των συμβάσεων που περιγράφουν την εκτέλεση των οδικών έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μετά την συνάντηση του με τον Δημήτρη Ρέππα και με ανακοίνωση του, αλλά και με δημόσια τοποθέτηση του την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατηγορηματικά ξεκαθάρισε ότι η δέσμευση του για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας αποτελεί συμβόλαιο με τους πολίτες και ότι η Περιφέρεια δεν δέχεται καμία αλλαγή των όρων των συμβάσεων που αφορούν τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας.
Όλες οι πρωτοβουλίες, οι διαρροές και οι συσκέψεις παραγόντων, έξω από κάθε θεσμική ορθότητα, παραπέμπουν σε μια εποχή άτυπων σχέσεων ενός κατεστημένου που μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα αποτελέσματα μπορεί να διεκδικήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.