Αρχική Cruises Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion και η Cruisexperts Hellas ανέλαβαν την αντιπροσώπευση των...

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion και η Cruisexperts Hellas ανέλαβαν την αντιπροσώπευση των εταιρειών κρουαζιερών Princess Cruises και Cunard στην Ελλάδα.

From left Mr. Kon/nos. Mitsiou, CEO Amphitrion Group of Companies, Ms Natalie Papoutsoglou, Sales & Marketing Manager and Mr. George Paliouras, Managing Director Cruisexperts Hellas.Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion και η Cruisexperts Hellas πρόσφατα ανέλαβαν την αντιπροσώπευση των εταιρειών κρουαζιερών Princess Cruises και Cunard στην Ελλάδα.

Σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης των δύο εταιρειών κρουαζιερών και την αύξηση των πωλήσεων τους σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα, η Natalie Papoutsoglou – International Sales & Marketing Manager Europe, παρουσίασε τα προτερήματά τους, τις παρεχόμενες τους υπηρεσίες, τα μοναδικά τους δρομολόγια, τον στόλο των πλοίων και των εγκαταστάσεών τους σε Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες. Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκε και το νέο πλοίο 141.000 τόνων, με χωρητικότητα 3.600 επιβατών, το οποίο έχει ονομαστεί Royal Princess και θα ξεκινήσει τα ταξίδια του την άνοιξη του 2013.

Το σχέδιο του είναι μια εξέλιξη της κλασικής γραμμής των πλοίων ενώ παράλληλα θα έχει κάποια νέα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερους χώρους.

Την άνοιξη του 2014 θα ξεκινήσει τα ταξίδια του και το πλοίο Royal Princess.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.