Home Airlines News Η Olympic Air συμμετέχει στην “Ώρα της Γης 2011”

Η Olympic Air συμμετέχει στην “Ώρα της Γης 2011”

Olympic AirΗ  Olympic Air συμμετέχει στην κοινή παγκόσμια εκστρατεία της WWF “Η Ώρα της Γης” ενάντια στην κλιματική αλλαγή, που θα πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011. Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, η Olympic Air δεσμεύεται να σβήσει τα εξωτερικά φώτα και τις φωτεινές επιγραφές για μία ώρα (20.30 – 21.30) σε όλα της τα κτίρια καθώς και στα δυο υπόστεγα της Τεχνικής Βάσης στο Αεροδρόμιο.
Με αυτή τη συμμετοχή η εταιρία στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη και για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι θα ζουν σε αρμονία με την φύση, προτρέποντας το ευρύ κοινό στην ενεργή προστασία της βιοποικιλότητας και τη προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων.
Η Olympic Air ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της, συνεργάτες και επιβάτες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα. Είναι μια συμβολική κίνηση για να εντείνει τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, καθώς η συμμετοχή και η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών είναι σημαντική.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version