Αρχική Airlines News Η easyJet λανσάρει νέα απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι

Η easyJet λανσάρει νέα απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι

easyjet A-319Η easyJet, ανακοίνωσε τη νέα απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο του Charles de Gaulle στο Παρίσι, με 4 πτήσεις την εβδομάδα, σε ετήσια βάση, με αεροσκάφος τύπου Airbus A319.

Οι έναρξη των πτήσεων της easyJet από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2011, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, με άφιξη στις 10.30πμ και αναχώρηση 11:00πμ. Η τιμή εισιτηρίου θα ξεκινάει από 34.99€ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και ήδη οι πτήσεις έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της easyJet.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: «Η easyJet με ενθουσιασμό εγκαινιάζει τη νέα αυτή διαδρομή από και προς το Παρίσι. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη διαρκή επέκταση του δικτύου της, συμβάλλοντας και στην ενίσχυση της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Βόρεια Ελλάδας. Η προσθήκη της νέας αυτής γραμμής προς Παρίσι έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες 5 που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με μεγάλες πόλεις όπως, Λονδίνο, Μιλάνο, Βερολίνο, Ντόρτμουντ και Βασιλεία. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να αυξήσουμε το τουριστικό ενδιαφέρον για τη συμπρωτεύουσα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.