Αρχική General Η HRG υπογράφει συμφωνία για την χρήση της Τεχνολογίας Universal API της...

Η HRG υπογράφει συμφωνία για την χρήση της Τεχνολογίας Universal API της Travelport

TravelportΗ Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε ότι ο Όμιλος Hogg Robinson Group (HRG), παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εταιρικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών, υπέγραψε διεθνή σύμβαση για τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Travelport, Universal API.

Η τεχνολογία Universal API της Travelport λανσαρίστηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία καινοτομία στον κλάδο των συστημάτων κρατήσεων GDS, καθώς προσφέρει στα ταξιδιωτικά πρακτορεία την δυνατότητα να συγκεντρώνουν περιεχόμενο και ταξιδιωτικές υπηρεσίες από πολλαπλές πηγές, μέσα από μία και μοναδική σύνδεση. Στο πλαίσιο της νέας αυτής συμφωνίας, η  HRG θα αποκτήσει πρόσβαση και σε συμπληρωματικό περιεχόμενο από οικονομικούς (low cost) αερομεταφορείς καθώς και από σιδηροδρομικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας (high speed), επιπλέον του βασικού περιεχομένου του συστήματος κρατήσεων  GDS.

Το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο σχεδιάστηκε από την Travelport προκειμένου να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύουν οι πελάτες της στην τεχνολογία, επιτρέπει στην HRG να μη χρειάζεται να διαχειρίζεται και να συντηρεί πολλαπλές συνδέσεις ΑΡΙ στην καινούρια της αρχιτεκτονική Super Platform.
“Η ομάδα υποστήριξης ΑΡΙ της Travelport συνεργάστηκε στενά με την αντίστοιχη της HRG κατά την διάρκεια των φάσεων του σχεδιασμού και της υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας, και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα” δήλωσε ο Bill Brindle, Group Distribution and Technology Director της HRG.
“Δημιουργώντας μία μοναδική σύνδεση, αντί για πολλαπλά ΑΡΙ, η HRG γρήγορα απέκτησε εύκολη πρόσβαση σε εκτενές καινούριο περιεχόμενο για τους πελάτες της. Είμαστε σε θέση να εντάξουμε το επιπλέον περιεχόμενο στις υφιστάμενες καθημερινές μας διαδικασίες, κι έτσι κερδίζουμε και εμείς, αλλά και οι πελάτες μας”, κατέληξε.
Η Sandra McLeod, Senior Vice President, Global Accounts & Strategic Corporate Development της Travelport συμπλήρωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η HRG αναγνώρισε την αξία του Universal API της Travelport – αυτό αναδεικνύει την νέα γενιά της τεχνολογίας μας, η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ένα νέο κόσμο περιεχομένου και υπηρεσιών με πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.