Home Airlines News H United Continental διατηρεί το economy plus επεκτείνοντας το και στα αεροσκάφη...

H United Continental διατηρεί το economy plus επεκτείνοντας το και στα αεροσκάφη της Continental από το 2012

United And ContinentalΗ United Airlines ανακοίνωσε ότι, θα κρατήσει το δημοφιλές Economy Plus®  της United στις πτήσεις της και από το 2012 θα επεκτείνει την επιλογή στα αεροσκάφη της Continental, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη άνεση.
“Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα το Economy Plus®  και τον επιπλέον προσωπικό χώρο που παρέχει” δηλώνει ο κ. Jim Compton, Διευθυντής Εσόδων της United Continental Holdings. Οι πελάτες που επιλέγουν την Economy Plus είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι από την ταξιδιωτική τους εμπειρία, όπως και οι επιβάτες που κάνουν άλλες επιλογές οι οποίες τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν το ταξίδι τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.”
Η απόφαση να κρατήσει και να επεκτείνει το Economy Plus® σε όλα τα συνδυασμένα σήματα στόλου σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ολοκλήρωση των υπηρεσιών της United και Continental. Επίσης υποδηλώνει την δέσμευση της εταιρίας να παρέχει καινοτόμες λύσεις στους πελάτες οι οποίες τους επιτρέπουν να προσαρμόζουν την εμπειρία του ταξιδίου με ανώτερα προϊόντα υψηλής εκτίμησης.
Σήμερα, η United προσφέρει Economy Plus® σε όλα τα 359 αεροσκάφη κύριας γραμμής και σε πάνω από 150 τοπικά jets που λειτουργούν μέσω του αερομεταφορέα United Express®. Όταν ολοκληρωθεί η πολυετής διαδικασία μετατροπής, η εταιρία σκοπεύει να προσφέρει Economy Plus® σε περισσότερα από 700 αεροσκάφη κύριας γραμμής, συμπεριλαμβανόμενων όλων των αεροσκαφών Continental κύριας γραμμής, όπως και σε μεγαλύτερα τοπικά αεροσκάφη. Όταν θα αναπτυχθεί πλήρως, ο καινούργιος στόλος της United θα συμπεριλάβει περισσότερες από 40,000 θέσεις καθημερινά, και θα διαθέτει στους πελάτες της το μεγαλύτερο ποσοστό επιπλέον χώρου στην  οικονομική θέση από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία στον κόσμο.
Η United ανακοίνωσε το Economy Plus® to 1999, παρέχοντας μέχρι και πέντε ίντσες παραπάνω χώρο για τα πόδια σε πελάτες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές της United Economy®. Οι πελάτες που κατείχαν elite status στο Mileage Plus της United και στο OnePass frequent-flyer της Continental μπορούν να διαλέξουν τις θέσεις τους στην Economy Plus®,στην περίπτωση που είναι διαθέσιμες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν την θέση τους στην Economy Plus® όταν κάνουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας united.com και continental.com, μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας  check-in στο σπίτι ή στο αεροδρόμιο.
H Continental αυτή τη στιγμή διαθέτει επιπλέον θέσεις με περισσότερο χώρο για τα πόδια και θα συνεχίσει να προσφέρει αυτή την επιλογή στους επιβάτες μέχρι να αναδιαρθρωθούν τα συγκεκριμένα αεροσκάφη με Economy Plus® seating. Τα elite μέλη του OnePass και Mileage Plus έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν σε θέσεις με επιπλέον χώρο για τα πόδια χωρίς κανένα κόστος, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες μπορούν να αγοράσουν αυτές τις θέσεις.
Η επέκταση του Economy Plus® υποδηλώνει την συνεχή αφοσίωση της United στα προϊόντα και τους πελάτες της. Η αεροπορική εταιρία συνεχίζει να αναδιαρθρώνει Continental και United αεροσκάφη με καινούργια καθίσματα-κρεβάτια σε business και πρώτη θέση – το καινούργιο προϊόν κάθισμα-κρεβάτι υπάρχει ήδη σε 112 αεροσκάφη του συνδυασμένου στόλου-  έχοντας περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρία με βάση τις ΗΠΑ. Επιπλέον, περισσότερα από 160 αεροσκάφη της Continental διαθέτουν DIRECTV®.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version