Αρχική Ιστιοπλοΐα 69η σειρά της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ι.Ο.Πατρών

69η σειρά της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ι.Ο.Πατρών

Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ι.Ο.ΠατρώνΟι εγγραφές στη νέα σειρά μαθημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών έχουν αρχίσει.
Τα μαθήματα της σειράς θα διαρκέσουν οχτώ εβδομάδες και περιλαμβάνουν επτά θεωρητικά και οχτώ πρακτικά μαθήματα, τα τελευταία εν πλω, με το εκπαιδευτικό σκάφος ΗΩΣ του Ομίλου.
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται στους απόφοιτους δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής θάλασσας διεθνώς αναγνωρισμένο.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει τμήμα προχωρημένων -αγωνιστικής ιστιοπλοΐας- για αποφοίτους του τμήματος αρχαρίων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ασχοληθούν με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα.
Οι ενδιαφερόμενοι –υποψήφιοι ιστιοπλόοι ανοιχτής θάλασσας– μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τα γραφεία του Ι.Ο.Π. στη Μαρίνα Τερψιθέας (δίπλα στο εστιατόριο Λάγιος) καθημερινά Δευτέρα, Τετάρτη 09:00-14:00 & 17.00-21:00 – Τρίτη, Πέμπτη 09.00-16:30 – Παρασκευή 09:00-16:00 στα τηλέφωνα 2610-423939, 6974157853 ή μέσω e-mail:  HYPERLINK “mailto:info@sailingclub.gr” info@sailingclub.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.