Αρχική Exhibitions Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στο Τελ...

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στο Τελ Αβίβ

ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜΚοινή επίσκεψη στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Η προβολή των μοναδικότητας της Θεσσαλονίκης ως προορισμού αναδείχθηκε και τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, με αιχμή το Σταυροδρόμι Πολιτισμών.

Κατά τις συναντήσεις του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με tour operators, εταιρείες αερογραμμών και κρουαζιέρας διερευνήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της επισκεψιμότητας ισραηλινών στην περιοχή, μέσω απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, άφιξης κρουαζιερόπλοιων και διοργάνωσης ειδικών προγραμμάτων. Ειδικότερα όσον αφορά τις εξελίξεις που δρομολογεί στο χώρο της κρουαζιέρας η άρση του καμποτάζ, συζητήθηκε η δυνατότητα αύξησης των στάσεων που κάνουν τα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια και στα λιμάνια του Βόλου, της Ρόδου κλπ.

Στη συνέχεια ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος μετέβη στα Ιεροσόλυμα όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας Ισραήλ και την ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος των Ισραηλινών για τη χώρα μας.  Ειδική αναφορά έγινε και στη δυνατότητα να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα από την Ελλάδα προς το Πανάγιο Τάφο στο πλαίσιο του προσκηνηματικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.