Αρχική Exhibitions ΙΤΒ 2011, η 45η Διεθνής Τουριστική Έκθεση διεξάγεται στο Βερολίνο στις...

ΙΤΒ 2011, η 45η Διεθνής Τουριστική Έκθεση διεξάγεται στο Βερολίνο στις 9. – 13.03.2011.

ITB Berlin 2011Η ΙΤΒ Berlin περνάει στον 21ο αιώνα ως διεθνής πρωτοπόρος έκθεση για τον τουριστικό κλάδο. Στο Βερολίνο συναντάται η διεθνής βιομηχανία τουρισμού για πέντε ημέρες κάτω από την ίδια στέγη σ’ έναν εκθεσιακό χώρο 160.000 τ.μ. Στην αυγή της νέας χιλιετίας, ο τουριστικός κλάδος, που αυξάνεται συνεχώς,  παρουσιάζει νέους προορισμούς και τάσεις με νέους τρόπους και ενδιαφέρουσες λύσεις.
Την επόμενη χιλιετία, η δυναμικότητα και ο ποικίλος χαρακτήρας της βιομηχανίας τουρισμού θα εξελιχθούν σε τελείως νέες κατευθύνσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και ειδικών μεθόδων μάρκετινγκ. Η ITB Berlin προσφέρει σε εκθέτες και επισκέπτες μια online πλατφόρμα επικοινωνίας, το Virtual Market Place (VMP), όπου παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με τους επισκέπτες της έκθεσης όλο το χρόνο. Register: www.virtualmarket.itb-berlin.com (“My Account”).  
Η ITB BERLIN αποτελεί ένα διεθνές γεγονός για τα Μ.Μ.Ε. 7.200 δημοσιογράφοι από 89 χώρες παρακολουθούσαν καθημερινά τα εκθεσιακά δρώμενα από κοντά και μετέδιδαν σε όλο τον κόσμο τα νέα και το πνεύμα της έκθεσης. 214 εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, ανάμεσά τους 111 Πρέσβεις, 76 Υπουργοί και πολλοί Γενικοί Γραμματείς τίμησαν με την παρουσία τους το εκθεσιακό γεγονός.
Στη προηγούμενη Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ, που διοργανώθηκε το 2010. 110.953 εμπορικοί επισκέπτες, εκ των οποίων το ένα τρίτο ήταν από το εξωτερικό, συνάντησαν τις 11.127 εταιρίες-εκθέτες από 187 χώρες, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου, παρουσιάζοντας όλες τις εξελίξεις του τουριστικού κλάδου. Συνολικά στην έκθεση καταμετρήθηκαν 179.351 επισκέπτες, ενώ το ITB Kongress Market Trends & Innovations, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό συνέδριο της τουριστικής βιομηχανίας, το οποίο λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της έκθεσης, είχε τη χαρά να υποδεχτεί 12.500 συμμετέχοντες. Αυξημένα ήταν τα ποσοστά των εκθετών και των επισκεπτών που έκλεισαν συμφωνίες και υπέγραψαν συμβόλαια κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ πολλές εταιρίες δήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν και το 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες εκθετών, αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή απευθυνθείτε στο Eλληνογερμανικό Επιμελητήριo, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα. Στην Αθήνα, τηλ. 210 64 19 038 & 64 19 000 και Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 32 77 33. Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-berlin.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.