Αρχική Σύλλογοι Το SITE Greece βράβευσε τους «αφανείς ήρωες» του ελληνικού τουρισμού

Το SITE Greece βράβευσε τους «αφανείς ήρωες» του ελληνικού τουρισμού

Το SITE Greece βράβευσε τους «αφανείς ήρωες» του ελληνικού τουρισμούΜια ξεχωριστή βράβευση πραγματοποίησαν, την Τετάρτη 2, Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του 7ου συνεδρίου IMIC 2011, τα μέλη του Συνδέσμου Στελεχών Επαγγελματικών Κινήτρων και Ταξιδίων SITE Greece, ενώ έγιναν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τους.
Το SITE Greece βράβευσε τους «αφανείς ήρωες» του ελληνικού τουρισμού, στα πρόσωπα δύο συναδέλφων τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες του για την τόσο σημαντική συμβολή τους, στον κλάδο του επαγγελματικού τουρισμού στη χώρα μας. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, στον κ. Απόστολο Παπαγιαννάκη Concierge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια και στον κ. Θανάση Μουρσιώτη Door-man του ξενοδοχείου Intercontinental.  
Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, στον κ. Απόστολο Παπαγιαννάκη Concierge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια και στον κ. Θανάση Μουρσιώτη Door-man του ξενοδοχείου Intercontinental.  Όπως τόνισε στην ομιλία του κατά την τελετή βράβευσης ο πρόεδρος του SITE Greece κ. Μιχαήλ Αργύρης «Στα πρόσωπα τους σήμερα ευχαριστούμε και βραβεύουμε όλους τους συναδέλφους τους, για την αληθινή φιλοξενία που χαρίζουν στους επισκέπτες μας. Τιμούμε μαζί τους και όλους εκείνους που υποδέχονται τους πελάτες μας στα αεροδρόμια, που μεταφέρουν τις βαλίτσες τους, που οδηγούν ταξί και λεωφορεία και τόσους άλλους. Τους ευχαριστούμε για την τόσο ουσιαστική και πολύτιμη βοήθεια τους στη δική μας δουλειά. Γιατί ξέρουμε ότι όσο καλά και αν εμείς κάναμε τη δουλειά μας και όσο κι αν πέτυχε το ταξίδι, το δικό τους χαμόγελο μπορεί να αποτελέσει το βασικό λόγο για τον οποίο κάποιος μπορεί να επιστρέψει πίσω»!

Το SITE Greece, πραγματοποίησε την ετήσια Γενική του Συνέλευση, όπου ανακοινώθηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου για το 2011, που αφορούν στην ενεργό συμμετοχή στα τουριστικά πράγματα της χώρας, επαφές με την πολιτική ηγεσία του τουρισμού, την συνεργασία με του άλλους Φορείς του κλάδου, κ.α.

Βασικός, στόχος για το νέο Δοικητικό Συμβούλιο του SITE Greece, αποτελεί η προσέλκυση νέων μελών, άπο όλο το φάσμα των εμπλεκομένων στον επαγγελματικό τουρισμό. Το SITE Greece απευθύνει κάλεσμα προς όλους να γνωρίσουν το Σύνδεσμο και να γίνουν μέλη, εκμεταλλευόμενοι όλο το φάσμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, ως την πλέον αναγνωρισμένη ένωση στελεχών του επαγγελματικού τουρισμού στον κόσμο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Μιχαήλ Αργύρης
Αντιπρόεδρος: Βίκυ Ευαγγελίου
Ταμίας: Μαρία Παπαδάκη
Γραμματέας: Φώτης Φωτόπουλος
Education: Γιώργος Μπαρμπούτης
Marketing: Κωνσταντίνος Δούκας
Υπ. Μελών: Lisa Lehman



Λεζάντες:
Φ1: Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, με τον πρόεδρο του SITE Greece κ. Μιχαήλ Αργύρη και τους δύο βραβευθέντες
Φ2: Από αριστερά ο κ. Απόστολος Παπαγιαννάκης Concierge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, ο πρόεδρος του SITE Greece κ. Μιχαήλ Αργύρης, οδ.σ. του Heliotopos Group κ. Κώστας Κωνσταντινίδης και ο κ. Θανάσης Μουρσιώτης Door-man του ξενοδοχείου Intercontinental.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.