Αρχική Airlines News Joint Venture Viking Hellas στο Ιράκ

Joint Venture Viking Hellas στο Ιράκ

Joint Venture Viking Hellas στο ΙράκΗ αεροπορική εταιρία Viking Hellas, η ελληνική ανεξάρτητη αεροπορική εταιρία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο joint venture στο Ιράκ που παρέχει σημαντικό υπόβαθρο για την ανάπτυξή της.

Η αεροπορική εταιρία Viking Hellas είναι μία ιδιωτική εταιρία με έδρα την Αθήνα, η οποία έχει μία σημαντική δραστηριότητα προγραμματισμένων πτήσεων μεταξύ Ιράκ και Ευρώπης. Η αεροπορική εταιρία Viking Hellas ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με ένα Γερμανό-Ιρακινό consortium  επενδυτών με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού joint venture στο Ιράκ με την ονομασία Viking Middle East. Η νέα εταιρία στοχεύει στο να επιμερίσει τα επιχειρηματικά ρίσκα, αλλά και να επωφεληθεί οικονομικά από τις προγραμματισμένες πτήσεις της Viking Hellas στο Ιράκ και προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Η Viking Middle East ιδρύθηκε για να ενισχύσει την υπάρχουσα δραστηριότητα στο Ιράκ, αλλά και για να αναπτύξει νέες υπηρεσίες προκειμένου να απαντήσει στην αυξημένη ζήτηση για πτήσεις στην ενδοχώρα, ειδικά για προορισμούς όπως Ερμπίλ, Σουλειμανία και Βαγδάτη.

«Το Ιράκ προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για την Viking Hellas, την ηγέτιδα αεροπορική εταιρία μεταξύ Ευρώπης και Ιράκ. Το νέο joint venture παρέχει ένα σημαντικό υπόβαθρο για να αναπτυχτούν οι προγραμματισμένες υπηρεσίες μας» λέει ο κ.Roger Gatt, CEO της Viking Hellas. «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με ισχυρούς οικονομικά επενδυτές στη Γερμάνια και στο Ιράκ για να εξασφαλίσουμε ότι η Viking Hellas θα παραμείνει η ηγέτιδα αεροπορική εταιρία μεταξύ Ιράκ και Ευρώπης».

Το Ιράκ είναι μία από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο όπως εξέρχεται από τις συγκρούσεις που έλαβαν χώρα στην αρχή αυτής της δεκαετίας και η Viking Hellas έχει καθιερωθεί ως η ηγέτιδα αεροπορική εταιρία που πετάει απευθείας μεταξύ Ιράκ και Ευρώπης.

«Επενδύοντας σε αυτό το νέο joint venture η Viking Hellas έχει μειώσει το οικονομικό της ρίσκο, έχει ενισχύσει την εμπορική της θέση στο Ιράκ, τις χώρες Benelux, Γερμανία και Σκανδιναβία και απελευθέρωσε κεφάλαια για την ανάπτυξη άλλων υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν πτήσεις charter, υπηρεσίες ACMI. Αναπτύσσουμε νέα σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι έχοντας ένα σταθερό υπόβαθρο που μας δίνει την ελευθερία να κεφαλαιοποιήσουμε σε αγορές όπου υπάρχει ζήτηση και τα περιθώρια κέρδους είναι υψηλά», λέει ο κ. Roger Gatt.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.