Αρχική General A passion for world travels!

A passion for world travels!

travel_passion_templateΈνα νέο, μοντέρνο portal, με δροσερή εμφάνιση. Έρχεται με … πάθος για τα ταξίδια  και σκοπεύει να καλύψει όλα τα ταξιδιωτικά σας ενδιαφέροντα.

Με απλό και κατανοητό σχεδιασμό, το www.travelpassion.gr αποτελεί μια πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας με κάθε μελλοντικό ταξιδιώτη που επιθυμεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και αναζητά προτάσεις, ιδέες, προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων και οργανωμένων εκδρομών από έγκυρους και έμπειρους συνεργάτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

To portal ξεκίνησε να … “ταξιδεύει”στον κυβερνοχώρο τον Οκτώβριο του 2010. Σχεδιάστηκε κατόπιν πολυετούς εμπειρίας τόσο στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας όσο και σε έντυπα μέσα με εξειδίκευση στο ταξίδι, ενώ οι κατηγορίες που περιλαμβάνει είναι ειδικά μελετημένες για να καλύπτουν διάφορες θεματικές ενότητες και κάθε πτυχή του ταξιδιού, την προετοιμασία, την οργάνωση και την εκτέλεσή του. Θα βρείτε ειδικές κατηγορίες για Κρουαζιέρες, Εξωτικά Ταξίδια, Γαμήλια, Adventure και Οικολογικές προτάσεις, ενώ θα κάνετε και πολλά ταξίδια Γεύσης και Αγορών, μέσα από τις αντίστοιχες ενότητες. Ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, ανακοινώνουν τις ειδήσεις και τις προσφορές τους και ταξιδιωτικά γραφεία δημοσιεύουν τις επόμενες αναχωρήσεις για τη σεζόν.

Οι επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας (ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, κέντρα υγείας & ευεξίας, αεροπορικές εταιρίες), βρίσκουν στο www.travelpassion.gr ένα ιδανικό μέσο προβολής των ταξιδιωτικών πακέτων και υπηρεσιών που προσφέρουν, στοχεύοντας σε ένα πραγματικά «ταξιδιάρικο» κοινό, που μέσα από το portal αναζητά πληροφορίες για μεμονωμένες ή οργανωμένες αποδράσεις.

Το κοινό του www.travelpassion.gr δεν έχει ηλικίες και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες προτιμήσεις ή σε τυπικές προτάσεις. Αναζητά πάντα καινοτόμες υπηρεσίες και εμπνευσμένες ιδέες για το ταξίδι. Αναζητά καλές τιμές και πολλές προσφορές. Αναζητά πληροφόρηση για τις αεροπορικές εταιρίες που θα τον ταξιδέψουν, αλλά και καταξιωμένους εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας που μπορεί να εμπιστευτεί για το ταξίδι του.

Η θεματογραφία του www.travelpassion.gr αναφέρεται σε όλες τις πτυχές ενός ταξιδιού, από την διοργάνωσή του μέχρι τον εξοπλισμό, τα αξεσουάρ, την ένδυση, τον χρόνο αναψυχής, gadgets. Απευθύνεται σε μοντέρνο και νεανικό κοινό, με εναλλακτικές προτάσεις, αλλά και σε οικογενειάρχες και επιχειρηματίες με πιο εξειδικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.