Αρχική General Το ΞΕΕ αποχαιρετά τον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Το ΞΕΕ αποχαιρετά τον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός εκλεκτού συναδέλφου του «καπετάν» Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Ο καπετάν Βασίλης ήταν ένας εξαιρετικά πρωτοπόρος ξενοδόχος, που εισήλθε στον κλάδο, έχοντας τα εύσημα μιας πολύ επιτυχημένης πορείας στην παγκόσμια ναυτιλία. Συνέλαβε το μεγάλο έργο της δημιουργίας υψηλής ποιότητας τουριστικών εγκαταστάσεων, εμπλουτισμένων με ποικιλία δραστηριοτήτων και παροχών, με σκοπό να αναδείξει την μοναδικότητα των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της πατρίδας του, της Μεσσηνίας. Παρά τα ανυπέρβλητα για ένα κοινό θνητό εμπόδια που συνάντησε στο δρόμο του, ευτύχησε να δει το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα χάρη στην αγάπη και την προσήλωση σε ένα ευρύτερο σκοπό, που υπερβαίνει την προσωπική ματαιοδοξία και τα τυχόν επιχειρηματικά οφέλη. Προχθές μάλιστα το National Geographic χαρακτήρισε τη Μεσσηνία ως ένα από τους είκοσι (20) σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Τι καλύτερο κατευώδιο για ένα γνήσιο και σεμνό πατριώτη.

Το Δ.Σ. του ΞΕΕ και σύσσωμη η ξενοδοχειακή οικογένεια εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος.

Για το ΞΕΕ

Γ. Α. Τσακίρης
Πρόεδρος Δ.Σ. του ΞΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.