Αρχική General Ανακοίνωση Προέδρου ΕΟΤ, εκ μέρους ΔΣ ΕΟΤ για τον θάνατο του Βασίλη...

Ανακοίνωση Προέδρου ΕΟΤ, εκ μέρους ΔΣ ΕΟΤ για τον θάνατο του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

Η απώλεια του Καπετάν Βασίλη, συνώνυμο του Έλληνα ευπατρίδη, καθίσταται τόσο ουσιαστικά, όσο και σημειολογικά ακόμη πιο οδυνηρή για όλους εμάς, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα.

Η Ελλάδα, αλλά και ο Ελληνικός Τουρισμός είναι σήμερα φτωχότεροι.  Και αυτό γιατί έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που με αίσθημα ύψιστης πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης, σε πείσμα των καιρών και της γενικευμένης δυσπιστίας, επένδυσε στην Ελλάδα και έθεσε πέρυσι, εσπευσμένα, σε λειτουργία τον πρώτο ολοκληρωμένο ποιοτικό προορισμό μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, τον οποίο οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε με μόχθο ψυχής, κάνοντας ένεση αισιοδοξίας και ελπίδας στη χώρα.
Δημιούργησε ένα νέο τουριστικό προορισμό, θέτοντας τη Μεσσηνία, τη μεγάλη του αγάπη στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσφέροντας στον τόπο ανάπτυξη και προοπτική ευημερίας. Έδωσε όραμα και αποτέλεσε παράδειγμα αποφασιστικότητας και δυναμισμού που υπηρέτησε το όνειρο επί σειρά ετών, μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ας αποτελέσει λοιπόν ο Καπετάν Βασίλης έμπνευση και οδηγό στη σκέψη όλων ημών, που πρέπει να γίνουμε τολμηροί θεματοφύλακες της καινοτομίας και της πρωτοπορίας της σκέψης του, της πίστη του στον άνθρωπο και των αγώνων του για το περιβάλλον και τον τόπο.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΟΤ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.