Αρχική Culture Συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου με τον Πρόεδρο...

Συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο ΠαπούλιαΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια είχε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, 2011, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με τον οποίο συζήτησε θέματα που απασχολούν τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη συνάντηση έδειξε ο κ Παπούλιας για το νέο νόμο για τον Κινηματογράφο. Κατά την έξοδό του ο κ. Γερουλάνος αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημείωσε πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα προέλθει κυρίως από τον Τουρισμό. Έκανε ειδική αναφορά στη μείωση του ΦΠΑ στο 6,5% και τη σημασία που έχει για την ενίσχυση της απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται φέτος και στο επίπεδο των κρατήσεων από Αγγλία και Γερμανία, ενώ ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στο άνοιγμα των νέων αγορών όπως η Ρωσία, η Κίνα και το Ισραήλ που αναμένεται να ενδυναμώσει και να ανανεώσει τον τουριστικό πληθυσμό της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.